Tässä aurinkoisen kesäillan ratoksi olen tehnyt empiiristä tutkimusta; minkä ruuan kanssa sopisi tämä Etelä-Afrikkalainen Chardonnay.
Tähän mennessä listaan on kertynyt (täysin hypoteettisessa, mutta suunnitellusta paremmuusjärjestyksessä);
-vasta paistettu moniviljapatonki, sipastuna valkosipulilla
-tonnikala-katkarapu-rucolla-herne-maissi-tomaatti-juustosalaatti, chilikastikkeella terästettynä
-Afganistanilainen pistaasi-hunajamarmelaadi
Ja ihan varmasti sen kanssa ei sovi (samaisessa täysin hypoteettisessa järjestyksessä);
-balsamicolla, suolalla ja pippurilla säväytetty vihreä parsa
-sirkusaakkoset
-vanilja jätski.
Tosin, saatoin kaataa valkkarin "vahingossa" punkkulasiin, joten tovin tätä tässä maisteltuani itse viinikin alkaa maistua ihan kohtuu juotavalta. Peilistä päätellen taidan muuten olla allerginen Chardonnaylle, tai sitten tuo ilta aurinkokin on kosolti polttava...
*Skål*
Skål! :D
VastaaPoistaTeetkö kanssa jotain viinilistaa keittiön kaapin oveen, niinkun me (tai tehtiin, nyt ei mulle enää maistu)? Meijän arvostelut oli vaan aika juntteja tyyliin: ok, loistavaa, pahaa yms...mutta tiesipähän ainakin mitä ostaa toistekin ja mitä ei taatusti :P
En mä ihan noin pitkälle mene :) Tosin, jos menisin, niin sit kyllä tekisin Excell-taulukon, plussine ja miinuksineen...
VastaaPoistaMä yleensä pysyn Etelä-Afrikkalaisissa ja Austraalialaisissa valkkareissa, Rieslingeistä tykkään. Tämä pullo oli lahjus, ja lahjan antaja muisti maan ja värin oikein, mutta rypäle meni vähän pieleen;
mulla on jo nyt ihan karmee päänsärky ja kaula punasempi kuin kesähousut :)