torstai 27. toukokuuta 2010

Maailman paras siukku! ♥Siukku kun viettää synttäreitä,
joopa joo.
On kakku täynnä kynttilöitä,
joopa joo.
On herkkuja, jäätelöitä, keksejä ja tikkareita,
joopa joopa joopa joopa joopa joopa joo!
Siis siukku se viettää synttäreitä,
joopa JOO! ♥

Tänään on maailman parhaan siukun synttäripäivä. Vuosia on kasassa monta, kotvasen yli kolmekymmentä. Miun siukku on maailman paras. On se. Se on hirmuhyvä ope, se osaa vaikkasta mitä, vaikka se ei osaakaan viheltää taikka pitää haarukkaa oikein. Se on maailman paras sovittelija, se on hirmukansainvälinen ja se saa tyhmätkin käyttäytymään. Piirtää se ei osaa, mutta matikassa se on nero ja maailman sosiaalisin nörtti, joka osaa selittää jopa mulle mitä tietomakoneelle pitää tehdä. Kaikki lapset tykkää siukusta, oikeesti, ja se hykertelee ja hymisee koko ajan kun telkkarista tulee jotain hauskaa. Siukku seuraa vaan kaikkia hyviä sarjoja, "aina eka kerta" on sen mielestä maailman paras lehva, ja vompatti maailman hauskin eläin, koska se kuulostaa niin kivalta. Tai no, on manaattikin kiva ja hauska, sekin kun kuulostaa ja näyttää kivalta.

Minulla on ollut ilo tuntea hänet aina, ja kaikki jotka hänet ovat tavanneet, ovat kanssani samaa mieltä. Lahjaksi tein hänelle paljon kukkakoruja, mistä saa valita mitkä haluaa, vaikka kaikki jos tahtoo :)

Joten ihan valtavan ihanat synttärionnittelut maailman parhaalle, 7minuuttia nuoremmalle pikkusiukulle! ♥

16 kommenttia:

 1. Tällä olis yleensä pitkät johdot, mutta nyt tää ymmärtäis, että Haltiakummillakin on tänään synttärit... Onnea molemmille! :D Vai tajusiko tää sittenkin väärin?

  Mä tykkään mangusteista.

  VastaaPoista
 2. Kyl se tajus ihan oikein, hyvä se! :D Kiitos paljon ♥

  Magnustit on kyllä hauskoja, ne pälyilee sillain diu diu. Mä tykkään kyllä niistä vompateista, ja sit mä kyllä tykkään myyrästäkin. Mutta kirahvit on jotenkin hauskoja, ne on semmotteita hömelöjä ja niitten korvat menee eri tahtiin. Joten joo, mä valkkaan sittenkin sen kirahvin!

  VastaaPoista
 3. Oi onnea sinulle sekä siukullesi!! Teillä taitaa olla toisissanne maailman parhaat siukut!

  VastaaPoista
 4. Synttärionnittelut täältäkin! :)
  Kuulostaa hauskalle siukulle!

  Teitkö noi kukat semmosella vempeleellä? Nimim.pahvista suunnittelut kukkavempeleen tekevänsä

  VastaaPoista
 5. Juu Heli, kiitos, ja siltä varalta että siukku ei hoksaa kommentoida, niin on meillä! :)

  Sanna-Mari, kiitos, on se! :)
  Ja ei, tein noi kukat ihan vaan sormin näpräten kaikesta vanhasta.

  VastaaPoista
 6. Onnea molemmille siskoille! :) Tuli ihan hirmu levee hymy naamalle kun luin hassuja,suloisia ja herkkiä juttuja mitä siukistasi kirjoitit.Tosi kivat kukkaset olet näpertänyt!

  VastaaPoista
 7. Oletko käyttänyt vetoketjuja,vai näänkö nyt ihan väärin? :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos babe!!! Ja näit ihan oikein :) Ja nuo napit on mummun suuresta nappipurnukasta, mikä jaettiin meidän lastenlasten kesken. Nappien valkkaaminen oli ehkäpä vaikeinta noissa...

  VastaaPoista
 9. Onpa söpöjä! Onnea sissulle ja itselleen Haltiakummille! Halimus!

  VastaaPoista
 10. Kiitos Eppiina-Peppiina!! Isot halit, omenapuut kukkii ja kesä tulee, täytyy olla siis meitin synttäri-kuu! :))

  VastaaPoista
 11. Siis melkein luulen, että tässä jutussa kirjotetaan nyt musta, MUTTA minä kyllä osaan viheltää!!! :p

  Ja mulla onkin maailman paras isosiukku, kun se osaa näprätä ihan mitä vaan ja se keksii vaikka mitä ja sillä on aina ollut tosi kauniit kynnet ja se on tosi tomera ja kun se polkasee maata, niin siinä tottelee niin kakunpäälliset kuin mummelotkin. Ja se kestää kaiken maailman kakkapäitä, joskus se onneks saa siitä kestämisestä palkkaakin.

  Ja mun siukulla on maailman kaunein ja hienoin koti ja mun sisko keksii kaiken maailman touhotuksia, jolla se saa pidettyä aina kaikki ihmiset kasassa. Mun siukku tykkää violetista barbababasta, sisustuslehdistä, omenapuista, afrikasta, jäätelöuutuuksista, rucolasta, balleriinoista, vihreästä ja sillä on aina karkkia ja kodin joka huone oman värinen. Mun siukulla on ohkasempi tukka, mutta se on paljon kauniimpi kun mulla. Joskus mun siskoa vituttaa kaikki, mun senkin se osaa maailman parhaasti ja sitten se taas polkee maata ja laittaa naamansa sillein siukkumaisesti, miten se on laittanut aina.
  Ja kun mun kamut on toivotelleet synttäriä, niin kaikki ovat käskeneet toivottamaan siukulle kanssa. Hyvää synttäriä siukkunen ja joo, ehkä otan kaikki :D

  VastaaPoista
 12. Voi että, nyt melkein tulee itku. Olette te kyllä ihania molemmat! Mutta mitä ihmeen kieltä te oikein puhutte? Violotti ja siukku ja rintaliivilteviin ja ja ja... ;)

  VastaaPoista
 13. En päässyt toista kautta onnittelemaan, joten isosti onnea kummallekin iloisen ihanalle sisarukselle! Muistan vieläkin että olin otettu kun joku pieni Solferinolla luuli minua kolmanneksi sisarukseksi :) (Muistatko vielä?)

  VastaaPoista
 14. Vitsi, se olinkin mä joka ei osaa viheltää. Höh, se on just se kun kaksoset menee monesti sekasin! :)
  Mutta muuten mä oon kyllä just tommonen, edes itekkään en muistanut, mutta violotti barba on kyllä mun suosikki. Kyllä siukku tietää!

  Ja just nyt ei vituta mikään, mutta naama menee siltikin sillain munlaisesti. Sillain, no kyllä te tiedätte, sillain tollein :)

  Ja Mirka, me puhutaan meijän omaa kieltä. Jopa tieteessä tunnetaan kaksoskieli. Hyvin sitä on kyllä muutkin oppineet ymmärtämään :)

  Joopa joo! ♥

  VastaaPoista
 15. Oi miten kauniita kukka-koruja!! Ja hienon värinen pöytäliina. Najs!

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)