torstai 1. huhtikuuta 2010

Tunnustus


Tämän herttaisen Helinä-keijun sain tunnustuksena Mirkalta, joka elelee uuden kuun aikaa. Kiitos! Teidän muidenkin kannattaa käydä tutustumassa Mirkaan, mitä minä kehumaan hänen viisaita ajatuksiaan, nokkelia juttuja ja hienoja ideoita, kyllähän te itsekin hoksaatte ne, kun vierailette uuden kuun ajassa.

Itse seurailen montaa hienoa blogia, ja niiden kautta olen löytänyt tieni moniin uusiin hienoihin tuttavuuksiin.
Tämän tunnustuksen haluan antaa Helille, joka elelee kotoisaa arkea. Hänen blogiinsa löysin vasta tovi sitten, ja kyllä, sieltä löytyy elämänmakuista kotoisaa arkea.
Ja haluan jakaa tämän myös ihanille naapurin tytöille Peppiinalle ja Ebbulle, jotka kiristelevät silmukoita. Pakko laverrella että ne on just noin ihania siskoksia luonnossakin :).

Kiitos teille muillekin hienoista blogeista, joissa saan vierailla, ihailla kaikkea kaunista ja opetella sitä monimutkaista palapeliä "elämä", eri muodoissaan, maailmoissaan ja kuvissa.
-KIITOS-

3 kommenttia:

 1. Tiedätkö mitä? Tämä ilta on ollut niiiiiin p**** että tämä ihana ylläri sai kyyneleet silmiin. KIITOS sinulle!!!

  Muuten.. mitähän tuo teksti tuossa tarkottaa..? En osaa ranskaa sitten sanaakaan. =)

  Koitan saada tämän kuvan linkitettyä blogiini vaikkapa huomenissa. Oi että, kiitos vielä kerran!!!

  VastaaPoista
 2. :) Kaikki tämän viikon vastoinkäymiset johtuu tästä kärsimysviikosta, mutta huomisesta kaikki kääntyy hyväksi! (vai miten se nyt menikään... ;)

  Tuo tunnustus on muuten portugalia. Ihan en osannut itse kääntää tuota encantoa, mutta kun tarkistin niin tuo tarkoittaa kokonaisuudessaan että
  "tämä blogi on lumoava".

  VastaaPoista
 3. Oi jee, no portugalia en osaa sitten senkään vertaa kuin ranskaa. =D Mutta kiitos todella tuosta tunnustuksesta, nyt koitan vihdoin sen liittää omaan blogiini..

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)