torstai 8. huhtikuuta 2010

plörinäksi mennyt viikko.

Kappas, ei tarvinnutkaan tällä viikolla nauttia kevät päivistä, shoppailla uusia saapikkaita ja viittaa, käydä teettämässä valtavaa nippua kuvia, tehdä polttarikansiota, käydä kokeilemassa häämekkoa tai muutenkaan mitenkään auttaa ystäviäni viikon kuluttua olevien häiden valmisteluissa. Noup, hitaana hämäläisenä vietän vasta nyt kärsimysviikkoa. Olen saanut nautiskella kuivumisesta, karmeasta suonenvedosta, sormien pistelystä, ohimoiden juilimisesta ja repivistä vatsakrampeista ihmisviemärinä ollessani.
Noro nro3. on täällä, ja onpahan sitten sitä luokkaa että noro1 x noro2 x 3.


Ruokavaliona on ollut kaksi päivää tee ja hapankorput sekä Rela, tänään raahustin hakemaan täydennykseksi gefilus-mehua, karpalo mineraaleja ja Multivitaa.

Lääkäri kysyi minulta tänään että joko olen saavuttanut sen tunteen, etten ehkä kuolekkaan tähän ja elämä voittaa? Vastasin tietäväni sen olevan mahdollista, mutta ihan vielä en itse siihen usko.

4 kommenttia:

 1. Oi karmee mikä tauti!!! Toivottavasti paranet pian ja elämä voittaa!!

  VastaaPoista
 2. Kamala vitsaus tuo noro! Ja voiko se tosiaan kolmekin kertaa samalle ihmiselle osua :( Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 3. Voi ei! Ihminen on surkeimmillaan halatessaan vessanpönttöä ja maatessaan vessan lattialla. Mutta jollei siitä pääse ylös, niin minkäs teet?

  Norot ovat tulleet jäädäkseen. Virus muuntuu niin nopeasti, että se ei jätä immuniteettia kuin lyhyeksi ajaksi. Paras siis alkaa vaan sisustaa se kylppärikin kivan näköiseksi myös sammakkoperspektiivistä katsellen. Siellä voi joutua viettämään tulevina vuosina aikaa useamminkin.

  Paranemista sinne!!! Näin muuten susta unta yhtenä yönä (!) ja nyt tiedän miltä tarkalleen näytät ja missä asut... ;)

  VastaaPoista
 4. Ei oo lystiä sairastaminen, ei. Ja nyt vielä leuka, posket ja kaula meni näpyille, sekä päänahka on myöskin ihottumalla ilmeisesti jostain ressireaktiosta (mistäköhän minäkin muka ressiä olen saanut??), joten onpas kuulkaas ihan huippunaisellinen olo.
  Noh, hätäkosmetologin sain maanantaille ja kampaajan tiistaille, joten kyllä tää tästä naiseksi muuttuu :)

  Loistava idea tuo kylppärin sisustaminen sammakkoperspektiivistä! Mun kylppärissä on kyllä tosi ruma lattia... Mahtuiskohan sinne semmonen hengailu-alue, hmmm, täytyy miettiä.

  Joo, mä epäilen samaa ton noron suhteen, että eipä se enää pois lähdekään, vaan on jäänyt tänne pysyvästi. Kaikki kolme tautia ovat olleet erilaisia keskenään, mutta kaikki kolme siltikin täyttää kaikki noron oireet. Mene ja tiiä mitä ne on ollut, mutta karmeita tauteja kaikki. Huh hu.

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)