torstai 1. huhtikuuta 2010

kevään syntyminen

Onpas kuulkaas kätevää että on oma blogi, missä saa kertoa olleensa reipas ihiminen!
Vapaapäivän kunniaksi kello soitti 7:30. Venyttelyn ja vanuttelun jälkeen räjähdin toimintaan; pyykkäsin viisi koneellista pyykkiä, tuuletin peitot ja tyynyt ja muut kommerverkit, vaihdoin lakanat, pyyhin pölyt, pesin uunin (KYLLÄ, uunin!!), keittiön seinät ja tasot, imuroin koko kodin verhoja ja lamppuja myöten (uusi imuri on aikasta näpsäkkä), pesin lattiat ja jynssäsin kylppärin. 4tuntia myöhemmin olin käynyt suihkussa, piirtänyt kulmakarvat suunnilleen kohilleen ja hyökkäsin siskon sekä maailmanreissaajan kanssa viettämään tyttöjen päivää; syömään, jätskittelemään ja shoppailemaan.

Ihan mahtava vapaapäivä siis. Sädekehä loistaa kilpaa vessankaakeleiden kanssa, ja mieli on jotenkin hymyileväinen. Huomenna sitten sovitankin syntejä oiken huolella, ja edessä on taas 15tuntia ihmishenkien pelastamista, kun suunnilleen koko muu Suomi mussuttaa suklaamunia ja katselee lehvoja ja köllöttelee. Mutta siihen on vielä monta tuntia aikaa, ja niistä tunneista osan saa viettää uusissa puhtaissa lakanoissa. Ihanaa :)

Vaikka uuni onkin nyt säihkyvän kaunis, samoin kun ne vessan kaakelit, ja jääkaapissakin on uusi termostaatti sekä uudet ruuat, niin jätetään nyt niitten kuvaaminen tällä kertaa väliin (...). Tämä Edinburghin tuliais pupunen toivottakoot teille kaikille hyvää uuden syntymisen juhlaa, lämmintä kevään tuloa ja herkullisia hetkiä.

Hyvää pääsiäistä Sinulle!

4 kommenttia:

 1. Päiväsi kuulostaa olleen todella mahtava! Erityisen mainiolta kuulosti tuo, että räjähdit toimintaan!! =D Todellakin kuulosti siltä, että olet toiminut vauhdikkaasti, mulla pelkkä toiminnan suunnittelu useimmiten kestää sen neljä tuntia.. =D

  VastaaPoista
 2. Juu, mulla tuppaa olemaan niin, että sitten kun alan niin into on suuri! Siinä vaan pitää toivoa että into jatkuu loppuun asti ;) Äiti aina sanoo että pitäis räjähtää toimintaan, on se sitten siivousta, leivontaa taikka mitä tahansa. Minua se kuvaa loistavasti :D

  VastaaPoista
 3. Olipas sulla mahtava päivä! Ajatella, että about puoleenpäivään mennessä oli kaikki "ikävä" hoidettu alta pois ja sitten sait nautiskella. Pitäisi ottaa mallia. Mä yleensä laiskottelen puoleen päivään ja sitten teen raivolla kun on lopulta pakko.

  VastaaPoista
 4. Mä tein kerrankin toistepäin.. Yleensä mulla menee toi niin että laiskottelen, istun koneella ja katson kaikkea turhaketta telkusta, kunnes sitten viimesenä vapaapäivänä koen huonoa omaatuntoa siitä että päivät on mennyt ihan hukkaan ja turhuuksiin, ja sitten naamanutturalla laahustan ympäri kotia siivoten robottimaisesti.
  Tällä kertaa tein niin että kaikkien allergistenkin kiusaksi kuulutin facebookissa pitäväni tänään siivouspäivän. Allergisilla tarkotan niitä, jotka ovat liittyneet tuohon facebook-ryhmään http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=131247130434
  Ja kun olin niin kehuskellut, niin varmistin vielä tilanteen eilen illalla, asettelemalla imurin keittiön oviaukkoon, pyykkikassit ulko-oven eteen, valmiiksi pyykkituvalle kiikutettavaksi ja suihkuttamalla uuniin putsaustökötit. Eipä ollut muita vaihtoehtoja kun herätä jo heti aamusta, ja räjähtää toimintaan :D Tällä mä tulen kehumaan itseäni pitkään ;)

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)