lauantai 24. huhtikuuta 2010

Kevättä rinnassa

Hu huu, minä se täällä, hengissä ollaan :)
Häät on hulinoitu ja elämä asettui takaisin uomiinsa. Hääviikon aiheuttamalla draivilla repäisin maanantaina ja pesin kaikki ikkunat sekä vaihdoin makkariin uudet matot siivouspäivän ratoksi. Kylläpäs koti, mieli, kruunu ja harmonia loistivat monta päivää! Ja onneksi oli kirkkaat ikkunat, niin sain häikäistä naapureitakin ;)
Ja parin viikon tauon jälkeen jopa töissä oli hauskaa hullutella koko rahan edestä.

Ainoa mikä tahtia hidastaa on kevät. En tiedä kuinka monella on sama ongelma, mutta älysin tänä keväänä olevani allerginen. Kaikelle. Tai no, tuolle kaikelle mikä ilmassa hilluu. Henki ei kulje, silmät vuotaa, nenä valuu ja pirullisinta ei olekaan aivastaminen, vaan se että korvia kutittaa, ja ihan pirusti. Kiskan tätikin mua sääli ja surkutteli että voi sua raasua, mutta onneks se ei tartu niin saat ihan yksin kärsiä. On se vaan syrämellinen ihiminen :D

No mutta minä ja nessu-paketti jatkamme kärsimistä. Päätin että on lehvailta, kera naposteltavan ja naukkailtavan. Ja sitten ei puuttunut kuin hyvä DVD, eväät ja juomat. Tadaa. Siksi raahauduin sinne kiskallekin. Ystäväni Sandels on liittynyt minun ja nessujen seuraan, naposteltavat ja karsut ovat käden ulottuvilla. Lehva pyörimään.


EDIT: ja tuo Väärät juuret olikin yllättävän hyvä! Tarinana se ei ollut kovinkaan kummoinen, mutta minuun kolahti se kuvaus. Hienoa. Herättelevää.

5 kommenttia:

 1. Mä olen ajatellut sua pitkin päivää!! Tänään nimittäin olen siivonnut ja jos en nyt olekaan ihan räjähtänyt toimintaan niin aika likelle sitä kuitenkin. =D

  Sun herkut on niin terveelliset.. mä nassutin vaan jätskiä ja poppareita tässä illan mittaan.

  VastaaPoista
 2. Olin tässä justiinsa kolme päivää keskenäni lasten kanssa kotona Miehen oltua työmatkalla. Illalla mukuloiden nukkumaanmenon jälkeen linnoittauduin tietsarille (se siitä nettilomasta) pilsnerin (toistaiseksi) ja herkkujen kanssa viettämään omaa laatuaikaa. Ai että olikin kivaa.

  Näin muuten susta TAAS unta ;) Nyt sä olit menossa naimisiin, muuta en muista enää.

  VastaaPoista
 3. Mahtavan nakoinen leffankatselu-tarjotin! Varsinkin kun tuo karkin maara on sopusoinnussa kaiken suht terveellisen kanssa. Pitaisi ehka itsekkin kokeilla... :-)

  Maiju

  VastaaPoista
 4. Ja voitteko kuvitella, karkeista on vieläkin yli puolet jäljellä!! Allergialääkkeet sekoittaa mut pahemman kerran, mutta miten hyvältä maistukaan kurkku :D

  Hauska että olen ollut ajatuksissa :) Itse olen tämän viikon panostanut melkeinpä vain elämän normalisoitumiseen, kevät siivoon ja niistämiseen. Niistä ei ole kauheasti blokissa jaettavaksi. Mutta kyllä se niin vaan menee tytöt ja pojat, että elämäkin kirkastuu kun pesee ikkunat!

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)