tiistai 30. maaliskuuta 2010

sähkölaitteidein saattohoitokoti.

Hohhoijaa... Mietin tässä että kehtaanko edes kertoa, mutta ajattelin sitten piristää eräiden vakituisten lukijoidenkin päivää, ja kertoa notta kappas kepponen, se olikin sitten jääkaappi mikä hajosi tänään. Pohdin jo tässä että pitäisikö minun ilmoittaa työnantajalle, että henkilökohtaisista ja taloudellisista syistä johtuen, en voi enää jatkossa tehdä yövuoroja. Edellisten öitten aikana kun hajosi tietokone ja imuri. Mutta sisko keksi että mitä vielä, laitat viestiä että saisinko lisää yövuoroja ja laitat telkkariin lapun... Joten toivotaan parasta!


Hyvää yötä kaikille, minä valvon ja pelastan ihmishenkiä, joten valtakunnassa kaikki hyvin.

3 kommenttia:

 1. :D Sullahan on antiikkiakin kotonasi! Vähänkö mä olen kade. Anna avaimet, niin käyn tönäisemässä tasolta alas!

  Sitä paitsi, et sä mitään telkkua tarvitse, sullahan on netti ja sitä paitsi blogi, jota varten pitää askarrella kaikki illat.

  VastaaPoista
 2. Juu, mitä minä semmoteilla telkkareilla, mutta kun ihan omin pikkukätösin oon kantanut tuon iskän kellarista kotiini, niin se ei voi vaan maagisesti kadota... Silittelen ja paijailen sitä, ja hoen sille aina iltaisin että aamulla ei tartte enää herätä, nuku pois vaan, mutta ei. Sinikäs pirulainen. Aito salora. Mutta toivo elää, kyllä se vielä joku päivä...

  Kurkasin muutes äsken jääkaappiin laittamaani lämpömittaria; +18C ei kait ole ihan riittävästi? Ainakin tuoksut oli sen mukaiset... Ihanaa. Noh, huomenna sitten töistä tultuani pääsenkin siivoamaan jääkaappia, eikä tarvitse edes kaupassa käydä heti aamutuimaan! Kivasti menee. Ja ihan oikeasti olen onnellinen siitä, että se oli jääkaappi mikä hajos, eikä täpösentäysi pakastin. Sitten menisi jo hermokin huonoon kuntoon. Ja kukkaro.

  VastaaPoista
 3. Anteeksi, mutta nyt hymyilyttää... :)
  Ihanaa kevättä pukkaa siis jääkaapissakin!!

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)