perjantai 19. maaliskuuta 2010

Makkarin kevät


 Kevät päätti paistaa makuuhuoneeseen. Vaihdoin liilat ja harmaat tekstiilit pois, ja päätin että tämän kevään värejä ovat suklaanruskea ja hento vaaleanpunainen. Ja taaskaan sisustusliikkeet eivät olleet kanssani samaamieltä. Eikö jo pikkuhiljaa voitais päästä eroon siitä turkoosista?? No mutta löysin sentään jotain vaaleanpunaistakin, nuo tyynyt ovat mielestäni aivan ihanat. Ja päiväpeite on tosiaan suklainen, vaikka kevät aurinko näyttääkin taitavan sävyn takaisin tummaan liilaan. Verhoihin ajattelin laittaa vielä vaaleanpunaisia perhosia liihottelemaan, jahka sellaisia jostain löytyy. Ja stereoiden päälle tulee uusi lamppu, jahka pääsen sähköasentejan kanssa yhteisymmärrykseen, mutta siitä sitten lisää kun valmista on.

4 kommenttia:

 1. Onpa sulla nättiä! Nuo tyynyt on kyllä upeat.

  Meillä on makkarin sängynpäätyseinä jopa tapiseerattu turkoosilla, tosin nimitän sitä vedenvihreäksi, niin ei ole niin kuuminta hottia. Muuten on sitten valkoista ja vaalean harmaata ja tummaa ruskeaa. Plus kaksi huonetta vaalean vihreät.

  VastaaPoista
 2. Päiväpeitto näytti kyllä ensikatsomalta liilalta,mutta nyt kun uudestaan katsoi niin kyllä se on ruskea :) Todella kivannäköset tosiaan nuo vaaleanpunaiset tyynyt!

  VastaaPoista
 3. Piti vielä sanoa, että kävin tänään vähän sisustusshoppailulla ja totesin, että onneksi meillä ei olekaan SELLAISTA TURKOOSIA, jota varmaan tarkoitit. Huh, huh. Kukahan sitä väriä jaksaa kattoa paria kuukautta kauempaa?

  VastaaPoista
 4. Niin siis eihän turkoosissa mitään vikaa ole, sisarenikin koti on turkoosi ja näyttää tosi kivalta! Olkkarissa hänellä on turkoosia ja tummanruskeaa, makkarissa turkoosia ja limeä ja valkoista, keittiössä valkoista turkooseilla piristyksillä ja kylppärissä turkoosia ja kylpyankkoja. Kuulostaa valtavalta turkoosilta, mutta oikeesti siukulla on tosi kiva koti.

  Mutta sitä vaan mussutan että miksi kaupat eivät myy mitään muuta kuin niitä värejä, mitä Avotakassa ja Kotivinkissä määrätään?

  Törmäsin tähän samaan dilemaan jouluna; minä tahdoin kultaa, valkoista ja tumman ruskeaa, kaupat tarjosivat valkoista, harmaata ja joulun punaista. Ja nyt kun tahtoisin ruskeaa ja vaaleanpunaista, taikka keittiöön keltaista, niin kaupat tarjoavat perinteisen mustan, valkoisen ja beigen lisäksi sitä turkoosia ja limeä. Jossain voisi olla jotain muutakin. Tosin, ei mun aina tartte saada mitä mä haluan, ja ainahan mä voin tehdä ite! ;)))

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)