maanantai 15. maaliskuuta 2010

Tietokoneiden ihmeellinen maailma

Viikko sitten tiistaina kohdalleni osui jos jonkinlaista vastoinkäymistä; ensin tuli tieto hätekeskusuudistuksesta, minkä myötä sain haudata haaveet tulevaisuuden ammatistani työpaikan puutteen vuoksi. Sitten hajosi tietokone, ja kun verenpaineet korvissa päätin purkaa energiani siivoamiseen, niin ensin hajosi imurista suulake ja sitten jo sen moottorista parahti hyytyvä wouuuu-ääni. Olipas kuulkaas rentouttavaa lähteää siitä sitten yövuoroon pelastamaan ihmishenkiä, hetken mietin että olisiko yhteiskunnalle turvallisempaa jos ilmoittaisin olevani vaaraksi itselleni ja muille, ja pysyväni poissa... Noh, hyvin se kyllä sitten meni, ja maailma pelastui.
Mutta niin, tietokone tosiaan hajosi. Se jotenkin sillain kummallisesti pimeni, vaikka siitä ihan vaan näyttö repeytyi irti. Toki siinä oli jo muutakin vikaa, esimerkiksi pilkku hävisi näppäimistöstä jo ajat sitten. Miten olikaan mieltä ylentävää kävellä verkkokauppa.comiin ja sanoa "hei, mä tarttisin uuden läppärin, mun edellisestä repeytyi näyttö irti." Ihailen sitä palvelupisteen miestä jonka ilmekkään ei värähtänyt kun hän kysyi että oletko jo mahdollisesti katsellut jotain uutta mallia... Noh, ei sen enempää nöyryyttävistä hetkistäni kyseisessä kaupassa, mutta myönnettäköön että kaikkeni tein esittääkseni todellista blondia hädässä. Ja myönnettäkööt että nieleskelin naurua kun samainen mies kysyä minkälaista konetta haluaisin, aloitetaanko väristä... :D))


Mutta nyt minulla on aivan ihastuttava uusi lenovo, jonka kanssa harjoittelen yhteiseloa. Vanhasta koneesta saatiin pelastettua kaikki vanhat tiedostot, myös musiikit sekä kuvat, ja tänään saatiin siirrettyä tiedot uudelle koneelle. Joten kyllä se taas tästä lähtee rullaamaan. Ehkä :)

2 kommenttia:

  1. Ihan vaan työpaikka hävisi, ei muuta. Ja näyttö vaan hiukan repesi. Olisit sanonut sille tietokonemiehelle, että sulta on pilkkukin hukassa. Ja että haluat pinkin koneen. Eihän sulla tietty naisena ollut mitään varmuuskopioita? No, jollei sulla ollut hauskaa, niin mulla täällä on! :D :D

    VastaaPoista
  2. Mieluiten pinkki, missä on hileitä! :D))) Tää rupee oleen niin utopistista, että ei tässä viiti enää hermostuakaan :D

    VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)