keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Synttäröitymistä ja kukkia


Lisää kortteja ja synttäreitä. Entisellä työkaverillani, ystävälläni, on tänään syntymäpäivä, ja tein hänelle tällaisen kortin. Hänellä on takana hyvin raskas vuosi, ja kun facebookista huomasin juhlapäivän lähestyvän, niin keksin tehdä hänelle, puutarhan kuningattarelle, tällaisen erittäin runsaan kukkikkaan kortin, onnittelemaan ja ilahduttamaan :)

Kortin kukat tein samoin, kuin tähän aijemmin esittelemääni korttiinkin. Tuon aijemman kortin yhteydessä  kirjoittelin myös ohjeet tuollaisten kukkien tekemiseen. Niinpä en kirjoita tähän niitä samaisia ohjeita uusiksi, mutta laitanpa jokusen vaihekuvan inspiroimaan. Näissä kukissa tosin tuon etäisesti krysanteemia muistuttavan kukan keskusta on tehty Bitty Blossom-stanssin keskikokoisilla ruusuilla. Tähänkin korttiin tein enemmän kukkia, kuin siihen sitten lopulta mahtuikaan :) Mutta kun oikein sommittelin ja väänsin ja mietin, niin sain sentään noinkin monta näyttävää kukkaa kauniisti korttiin ängettyä.

Kukkien lisäksi tein korttiin "haarukkarusetin" tällä ohjeella, ja käytin haarukkana isompaa tarjoiluhaarukkaa. Kuvassa rusetti on juuri liimattu, mikä kyllä ikävästi näkyy kosteutena, mutta kun en malttanut odottaa kuivumista, kun oli niin hyvä valo kuvata :) Osaan kukista laitoin keskustaan pienet vihreät puolihelmet, osaa sivelin sammaleen vihreällä kimalleliimalla. Ja tämmöinen kaunis kortti siitä sitten tuli.


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Puuhis! :) Omasta mielestäni tästä tuli tosi kaunis ja hieno kortti, yksi suosikeistani.

   Poista
 2. Tosi yhtenäisiä ja näyttäviä kukkia :) vau..ja kuinka paljon tekemistä noissa on! Huh! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma :) Ja olihan noissa kukissa toki vähän hommaa, mutta niitä oli niin hykerryttävä tehdä, että eipä se haitannut, varsinkin kun valmiista kortista tuli niin kaunis.

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)