sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Tuliaisia

Minä hiihtolomailin ihan vaan kotosalla, mutta muut siskot kävivät pikaisilla hiihtomareissuilla tahoillaan. Ja minä sain tuliaisia :) Hirmusuloinen pöllökello on Tukholman tuomisia, ja laukku tuli minulle Milanosta. Piirun verran hienomman siitä ehkäpä tekee se, että se oli kuulemma heimopäälikön valitsema. Kerrankin kannatti marttyyrinä tehdä 2,5tunnin lumityöt, ja ahertaa portinpielen jäätynyttä nuoskalunta rautalapiolla riehuen.



Ja ei, tuliaiset ei todellakaan ole meillä tapana. Kaksossisko kyllä aina muistaa ihanilla tuomisilla, reissaa se sitten Brasiliassa, Belgiassa tai Buotsissa, mutta muuten meillä ei kyllä tämmösiä tuomisia harrasteta. Siksipä tämä tapahtuma oli ihan näinkin valosien kuvien arvoinen.

2 kommenttia:

  1. Kiva, että heimopäälikkö muisti tuliaisilla :) Minusta ihan sinun näköinen laukku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ehkäpä saattoi kokea, että sen on pakko, sen verran kiukkusia tekstiviestejä laitoin puoliltaöin lumityöurakan ääreltä... Ja olin kaukaa viisas, vinkkasin tuliaisista ensin pikkusiskoille, jotka pakottivat heimopäällikön liikkelle, ja äitinsä onneksi ohjasi shoppailijat tuonne Desigualin kauppaan :D Mutta munkin mielestä tuo kassi on tosi kiva!!

      Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)