sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Inspiroivaa pinkkiä

Ja kolmas kortti oli Sinellin Kuukauden korttikisaan, missä oli haasteena mainio inspiraatiokuva!

Vilkuilin kuvaa uudestaan ja uudestaan, ja inspiroiduin siitä isosti :)


Tämä kortti lähti tuosta aivan ihanasta Whimsy Stamps Jumbo Love leimasta. Leimasin kuvan kahteen kertaan harmaalle kartongille, leikkasin tarkkaan kuvat irti, ja toisesta kuvasta leikkasin vain norsujen päät. Väritin korvat Promarker-tusseilla, vaalealla pinkillä ja vaalealla beigellä. Rusetit leimasin valkoiselle paperille, ja väritin ne myös tusseilla, pinkeillä ja vihreillä. Norsujen korvat on teipattu tavallisesti, mutta norsujen kasvot ja kärsät on kiinnitetty kohoteipeillä kolmiulotteisuuden saamiseksi.

Teksti on DCWV-paperikosta, sydämet olivat alunperin turkoosin ja limen väriset, mutta väritin ne kimalleliimoin saman sävyisiksi norsujen rusettien kanssa, ja tekstin kohotin 3D kohotarrapaloilla. Taustalta löytyy DCWVn papereita sekä suloinen pitsinen pieni kakkupaperi. Koristeena jälleen Spellbinders Bitty Blossoms stanssilla tehdyt kukat, sekä lehdet, molemmat koristeltuna kimalleliimalla. Oikeaan ylänurkkaan lisäsin vielä vaaleanpunaisia, pinkkejä ja kirkkaita akryllitimantteja, ne on vähän niin kuin rakkaita ajatusten kuplia :) Vasen alanurkka näytti tyhmältä tyhjänä, ja kortti ei ollut mielestäni tasapainossa. Rusetit ja ruusukkeet olivat mielessäni siihen liikaa, ja niinpä lisäilin siihen "timantteja" elämän polulle.

Pilkullinen pinkki paperi ja piristävä vihreä paperi kaipasivat seurakseen jotain muuta, kuin ihan vaan valkoista korttipohjaa, ja niinpä tähän korttiin valikoitui lisää pinkkiä. Kaikessa runsaudessaan tätä korttia tuskin voi sanoa tyylikkääksi, mutta suloinen ja soma olikin tässä ennemminkin se juttu :D

Ja tässä se Sinellin inspiraatiokuva;


Tästä inspiraatiokuvasta sain korttiini hääteeman, vaaleanpunaiset värit, tummemmat paperiruusut, kiehkuroista piristävän vihreän, kakusta mielsin pitsisen kakkupaperin ja pöytäliinasta pinkin pilkkupaperin. Inspiroiduin myös tuosta taustalla näkyvästä lasista, mikä varmasti sisältää vaaleanpunaista kuplajuomaa, ja siitä korttini vaaleanpunaiset "kuplat". Ai niin, löytyy kortista muutama sydänkin. Ainoa mitä korttiini lisäsin, oli paljon kimalletta! 

Osallistun tällä kortilla Sinellin maaliskuun Kuukaudenkorttikisaan.

10 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihana!!!

  Nuo ronsut ovat aivan ihanat, tää on ehkä mun suosikki. Oliko sulla enemmänkin noita eläinleimoja, siis juuri tuollaisia afrikan eläimiä? Niistä voisi tehdä myös kivat taulut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tihhihiii, mä niin arvasin että sä tykkäät tästä :D

   Täytyisi tehdä inventaario noista mun leimoista, ja laittaa ne jotenkin fiksusti talteen. Mutta noita tommotteita ei ole kuin nämä ronsut, sitten on yhdenlainen kirahvi, mutta se on kanssa tämmöistä lastenhuonekamaa. Sit kun mulla on semmotteita tädin palleroisia siskonlapsia, niin sitten mä teen niille huoneiden täydeltä tauluja :))

   Niin juu, ja sit on yks semmonen tosi hieno afrikan eläimet stanssi, semmoinen aika pieni, korttiin tarkoitettu boordi *etsii netistä* http://paperilohikaarme.fi/tuotteet/viidakkoboordistanssi/
   ja noilla oli näemmä muitakin eläimiä, ainakin strutsi, kirahvi ja leijona (missä lukee tiikeri, mutta se on kylläkin jellona), niistä vois saada vaikka mitä hianoa!

   Poista
 2. Ihan mahdottoman upea kortti! Ja kivasti keksitty tuo kolmiuloitteisuus,norsujen päät on hyvin esillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanna! Isonnetusta kuvasta kun katsoo, niin norsujen kärsät näyttää vähän kärsineiltä :) Kiinnitin nekin ensin korvien tavoin teipaten tasaiseksi, mutta hetken tuumailtuani irrotin kärsät ja kohotin nekin - pieni juttu, mutta paljon parempi! :)

   Vielä olisi ainakin yksi kiva kortteiluhaaste ;) tässä työn alla, mutta sitä on aikaa tehdä vielä lähes kuukausi, niin taidanpa välillä vähän laitella pääsiäistä :))

   Poista
 3. Aivan ihana kortti, tosi söpö. =)

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana kortti! Tykkään kovasti norsuista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minun mielestä tuo leima on ihan hirmusuloinen :) Ja ronsut on muutenkin kovasti mieleeni, itseasiassa yksi ensimmäisistä lapsuuden unikavereistani oli tuliaisina saatu ronsu nimeltään dumbo, ja se on toki edelleenkin tallessa :)

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)