maanantai 11. maaliskuuta 2013

Saippuoitua

Voi että miten jälleen ilahduin! Sanna-Mari Räpellystä-blogista on muistanut minua monesti ihanasti tekemillään saippuoilla. Milloin posti on kuljettanut yllätyspaketin toivottamaan ihanaa kesää, milloin hyvää joulua, milloin mitäkin ja nyt viimeksi iloista naistenpäivää! :)

En ole Sannaa koskaan tavannut, ainoastaan täällä blogeissa jutustellut, ja silti hän aina näin ihanasti minua muistaa kauniilla, itse tekemillään saippuoilla, mitkä vieläpä tuoksuvat herkulliselle!!


Jokusen saippuan olen jo käyttänytkin, ja nyt saippuakulhossa on tuo ihastuttava jouluksi tullut kimalteleva lumihiutale-saippua. En ole raaskinut sitä kylläkään lutata, mutta joka aamu ja ilta sen kimallus minua ilahduttaa punaisessa saippuakulhossa. Naistenpäivää juhlistamaan tuli tuo hauska punainen korkokenkä :D

Nyt näin blogijulkisesti iso KIITOS Sanna-Mari! Ilahdun ja lähes liikutun joka kerta, kun pääset yllättämään minut näillä kauniisti pakatuilla ihanuuksilla :)

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä saippuoita! Onpa sulla ihana blogiystävä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! :) Joka kerta hämmästyn ja ihastun valtavasti näistä pienistä, mutta minulle suurista muistamisista. Nytkin kun tuo kuplamuovikirje tuli, niin luulin sen olevan ihan jotain muuta, kun Sanna-Mari oli ovelasti tällä kertaa jättänyt lähetys tiedot pois kirjeen ylänurkasta. Voi että miten ilahduin, kun avasin kirjeen, ja tuo vadelmalta tai ainakin makealta tuoksuva korkokenkä-saippua sujahti sieltä esille :D

   Poista
 2. Ole hyvä. Mukavaa että pääsin yllättään :) Tiedä oveluudesta, sen verran kiire etten niitä joutanu laitteleen :D Jäi vähän viime tippaan vaikka suunniteltuna oli kyllä. Tuppaa työt haittaan vapaa-aikaa ja on aika minissä tää bloggailutouhu ja samalla kyllä kaikki räpeltelytkin eli siks on tääkin postaus menny ihan ohi suun multa ajallaan...kiva kun vinkkasit. Kiitos itelles kivasta blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töissä on kyllä ikävänä puolena lähes aina se, että ne tuppaa haittaan vapaa-aikaa :P Ja se aika mitä sitten jää, niin se menee melkeinpä pakollisissa kotihommissa, pyykkivuorta raivaamalla ja villakoiria kurittamalla. Silloin ei vaan jää aikaa, eikä kyllä oikein intoakaan mihinkään muuhun.

   Toivotaan että näin kevään myötä ja valon lisäännyttyä vähän alkaisi pakollisetkin kiireet helpottamaan. Tosin, tuo valo tuo uusia kiireitä - jostain olisi ihan pakko löytyä intoa ikkunoiden pesuun :D

   Kiitos itsellesi, ja hyvää tätä kevättä ja kesän odotusta! :)

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)