lauantai 16. maaliskuuta 2013

Tähtien kotiin

Ja niin oli useamman päivän askarteluvermeet levällään pitkin kotia; big shotpiste olkkarin ikkunalaudalla, nauhojen suunnittelupiste makkarissa, paperisuunnittelua olkkarin laatikoston päällä, liimausta, teippausta, kasaamista ja koristelua keittiönpöydällä, värityspiste olkkarin sohvalla, jne.
Sinänsä hassua, pidän siisteydestä ja järjestyksestä, mutta touhuillessani tarvitsen ympärilleni luovan kaaoksen :)

Siitä kaaoksesta syntyi lisää kortteja. Etsiskelin kivoja askarteluhaasteita netistä innostustani ryhdittämään. Aijemmin esittelemäni Kortisto haastetyöni lisäksi tein nyt kaksi muutakin korttia, tässä niistä Villakeijun kortteiluhaaste 3/2013 luonnoksen mukaan tekemäni kortti.


Tämä kortti menee ystävälleni, joka tyttärineen muutti juurikin "uuteen kotiin". Ja siksi nuo sitaatit, että ystäväni on asunut lukiolaisena samassa kodissa äitinsä kanssa, vaikka tyttärille koti onkin toki uusi :)

Halusin välttämättä käyttää kortissa uutta kiekuraista ikkunastanssia, ja mielestäni se sopi ihan hyvin tuohon annettuun luonnokseenkin. Leikkasin samaisella stanssilla ensin taustan kukkapaperiin aukon, mihinkä teippasin aukon kokoisen vaaleansinisen paperin, minkä kohokuvioin pilvi-kohokuviointitaskulla. Nuo oli tietenkin poutapilviä, niin ne sai ylleen Star Dust-kimalleliimaa. Sitten leikkasin ikkunastanssilla ruskeasta kartongista tuon ikkunan, minkä koristelin kauttaaltaan Glossylla. Harkitsin tekeväni kalvosta "lasit", mutta ilman niitä ilme on kevyempi, niin ne saivat jäädä.

Kortti on koottu punaiselle korttipohjalle, mikä sopi hyvin vihreään ja pirteään yleisilmeeseen. Kaikki muut kortin paperit on taas DCWV-paperikoista. Niistä löytyi myös tuo tähän kotiin sopiva teksti, mikä sai vähän lisää kimalletta reunoilleen alkuperäisen kimalluksen lisäksi. Teksti on kohotettu pohjasta kohotarrapaloin. Lopuksi vielä yksi tähti koristamaan, kertomaan tähtien kodista, ja mätsäämään alkuperäiseen luonnokseen.

Live Good. Be happy - ystävä rakas.

Osallistun tällä kortilla Villakeijun kortteiluhaaste 3/2013

6 kommenttia:

 1. Ihana keväisten värien ilotulitus. Stanssi on hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Stanssi oli itseasiassa tosi hankala, hirmu koukeroinen, ja yksi kohta yläosan koukeroista leikkasi huonosti. Tuon ruskean ikkunan sai kyllä _todella_ varovaisesti irrottaa stanssista, ettei repeytynyt rikki. Mutta kortissa stanssattu kuva on kyllä hyvä :)

   Poista
 2. Nuo poutapilvet tekevät tuohon tosi paljon lisää, tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, mustakin niistä tuli kivat :) Mietin että näkyykö ikkunasta sisään vai ulos, tuo ulos on ehkäpä kummiskin kivempi!

   Poista
 3. Tykkään myös tuosta ikkunastanssista. Täytynee laittaa se ostoslistalle :) Korttisi on tasapainoinen kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marde :) Itsekin pidän tuota stanssia hyvänä hankintana, vaikka se onkin vähän vaikea ja kapea-alainen käyttää. Silti suosittelen.

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)