torstai 28. maaliskuuta 2013

Keväällä kerran 2013

Ihanaa kun kevät ja sen paras ystävä aurinko ovat täällä :) Minun kotini näyttää kevään siivittämänä tältä.



Keittiö tuntuu omimmalta näin keltaisella säväytetyllä. Ja uusi ihastuttava Kuplat keittiönlamppuni, ihaileva katse osuu siihen vielä monta kertaa päivässä :)




Makkariin vaihtui harmaata [käänsin violetin päiväpeiton toistepäin, ja jouluna olkkarissa vierailleet harmaat verhot palasivat paikoilleen], runsaasti pinkkiä sekä valoa. Korut menivät uuteen järjestykseen, siskoloisten avustuksella joulupukin tuoma kirkas Vitriini sai pari pienempää kaveria ja orkidea tahtoi tulla tyttöilemään. Tyyny röykkiö kasvoi uusilla ja vanhoilla Vallilan tyynynpäällisillä, torkkupeitto löytyi Luhdan hintarallista ja verhot vaihtuivat uusiin kuoseihin ja väreihin. Virittelin tuohon olohuoneen ja makkarin isoon oviaukkoon kaksi verhotankoa, niin sain siihen ilmettä tuomaan kivat verhot, ja tarvittaessa myös pimentämään makkaria olkkarista tulevalta valolta.





Olkkarin puolella oviaukossa on samainen Vallilan verho, mutta toisen värisenä. Pähkinäpuunoksaan ripustin siima-koristeita, missä oli vihreitä ja ruskean sävyisiä kristalleja, sekä metallisia sulkia/lehtiä. Afrikka-taulut pääsivät takaisin paikoilleen, puuhun "kasvoi" taas lehdet, ja telkkari päivitti lookinsa tälle vuosituhannelle :)
Tapetit vaihtuivat jälleen uusiin, ja miellyttävät isosti. Ja viimeinen kuva olohuoneesta innoitti minut ikkunoiden pesuun :D Tuolla harmauden keskellä roikkuu tämä kranssi, tosin siinä olleet "emolinnut" olivat kärsineet pahasti säilytyksessä, ja vaihtuivat tuoreempaan pariskuntaan - niinhän se on, kevät tuo muuttolinnutkin.

   
 Oikein hyvää, kaunista, herkullista ja ihanaa pääsiäistä!
Nauttikaa valosta, väreistä, hetkistä sekä keväästä 

13 kommenttia:

  1. Oih, sun kotona on kaunista ja siistiä!

    Meillä on jotain ihan muuta :(

    Mä oon nyt vähän kateellinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuhan et kauheesti oo, ihan pikkiriikkisen vaan :) Ja mä voin aina lohduttaa sua, että sun kilot kuriin projekti etenee erinomaisesti, mun ei oo vielä ees alkanutkaan. Ja josko teillä nyt onkin vähän kaoottista, niin se johtuu varmasti siitä, kun muut sotkee - mun on pakko siivota kaikki omat jälkeni, kun en voi sanoa että se ois ollut joku muu ;)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Nanna! :) Haaveilen isosta maalaistalosta kaupunginsydämessä, mitä saisi sisustella mielin määrin. Nyt minulla on tämä pieni koti, mitä laittelen ei-omistuksellisien mahdollisuuksien mukaan.

      Poista
  3. Keväisen valoisaa! Pirskahtelevaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevään säteitä sinne länteenki, ja oikein ihanaa ja suloista pääsiäistä! :)

      Poista
  4. Muutoksia kerrakseen! Hyvälle näyttää!
    Aurinkoisia pyhiä sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä keväänä sisustusvimma iski kyllä tosi tosi isosti :D Telkku, lamput ja verhot kun vaihtui, niin tuntuu että olisi tehnyt isommankin rempan. Hassua :)

      Aurinkoisia, ihania, keväisiä ja onnellisia pyhiä myös sinne Nokialle! :)

      Poista
  5. Sulla on ihanan kodikasta ja kaunista. Makuuhuone on aivan ihana!

    Mukavaa pääsiäisen jatkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leonida! :) Ja pääsiäinen on tähän asti ollut oikein mukava, sekä herkullinen :D) Oikein hyvää, kaunista, mukavaa ja herkullista pääsiäisen jatkoa sinnekin.

      Poista
    2. Ja hei muutes, lupasin silloin 11.kysymyksesi myötä tehdä kokeilevan keittiöni parasta kokkailua, uunilohta twistillä, lohkoperunoita ja hyvää salaattia. Tänään mä niitä tein, ja tohon ylemmäksi ne kirjoittelin :) Hyvä kun sait mut muistamaan *taitaa kohta vähän hakea herkkuiltapalaa...*

      Poista
  6. Oi kun teillä on nättiä! Ihania värejä ja kuoseja, tykkään kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anski :) Itse tykkään kovin, kun syksyn ja talven jälkeen räiskyvät värit sekä kuosit ovat palanneet :))

      Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)