perjantai 3. kesäkuuta 2011

Lomailua varjossa auringon alla B-)

Tämä lomaviikko on pyörähtänyt vauhdilla!
Parveke sai kukat, olen jatkanut askartelua ja viettänyt ihania hetkiä auringossa ♥ 
Ihanan pöllähtänyttä viikonloppua itse kullekin! :)


5 kommenttia:

 1. Kaunista ;D ei pöllömpi pöllö!

  VastaaPoista
 2. Mulla on vielä edessä tuo kesäkukkien laittaminen... jotenkin ei vaan ole ollut yhtään fiilistä hommaan. Ehkä mäkin nyt inspiroidun.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Niina! Ja pöllöset oli kyllä ihan Kodin Ykkösestä, ei omaa tuotantoa ;)

  Varo vaan Kepposka, toi kesäkukkahomma on kyllä sellaista, että kun se kutina iskee, niin sitä sitten innostuu laittamaan kaikki kukat kerralla ja mikään ei oikein riitä :) Minä taidan vaihtaa vielä nuo shampanjan väriset petuniat johonkin muuhun, ja ostaa toisen amppelin... Ja ja ja.... ;)))

  VastaaPoista
 4. Täällä on pöllähtänyt olo viikonlopun juhlien vuoksi; tyttö sai valkolakin ja sitä juhlittiin eilen lähes 100 vieraan voimin... saldona äidin vieläkin väsyneet jalat ja univelka, jota pitäisi alkaa lyhentää... mutta niin kuin kellonajasta näkyy, niin ei se univelka ainakaan vielä ole lyhenemään päin... olo on kuitenkin onnellinen vaikkakin siis väsynyt ja pöllähtänyt :) Vähän on tyhjäkin olo, kun ei tarvitse sinkoilla sinne sun tänne...omat kesäkukatkin on laitettu viikkoa normaalia aiemmin :)

  VastaaPoista
 5. Voi että Ritva, on teillä mahtanut olla ihanat juhlat! :) Meillä kantakodissa äiti aina laittoi hienoja juhlija, ja sai sen jotenkin vaikuttamaan helpommalta ja kepeämmältä kuin juhlien järjestäminen todellisuudessa onkaan. Nykyään jaksa aina ihmetellä, että pitääkö kaikki leipoa ja laittaa itse, eikö esim pikkuleivät voisi ostaa kun kaupoissa on vaikka kuinka paljon pipareita, joista kaikki tykkää. Mutta ei, lusikkaleipiä sitä sitten väännetään viimetingassa ja yöllä vielä ommellaan juhlakoltut valmiiksi ;) Mut on se kyllä sitten ihanaa kun on juhlat, ja kaikki hyvällä tuulella ja kiitellään kaunista kotia ja ehtoista emäntää, niin hyvä mielihän siitä ehottomasti tulee! Juhlien jälkeen onkin aina sitten vähän tyhjä takki ja mietityttää että tässäkö se nyt sitten oli, mutta onneksi yleensä kakkua jää vielä seuraavallekin päivälle ;)

  Minä olen kesälomavireessä, ja siksi vielä tähän aikaan kuvia tänne laittelen :)

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)