torstai 30. kesäkuuta 2011

Ei tuulen viemää, vaan postin tuomaa :)

Buffasin täällä aijemmin facebookin askarteluhulinat tapahtumaa, nettimarkkinoita, mihin osallistui askartelutarvikkeiden nettikauppoja. En tiedä innostuitteko te muut tilaamaan, mutta minullahan homma lähti arvatenkin lapasesta... (yllatuuuuus).

Niinpä posti toi minulle monta ihanaa pakettia, mitkä vasta nyt kerkiän teillekin esittelemään (kuvat otettu siis ennen aurinkoisia päiviä ;)

 Askartelu Amaliasta tilasin musteita

 Paperitaivaan paketissa oli papereita, kolme erilaista leimaa, söpösiä silhuettikuvia ja pikkutarvikkeita

 Purppurataivaan tilaukseen klikkailin papereiden lisäksi sydän stansit, muutaman leiman, perhosleikkurit, kimalleliimat sekä lisää mustetta. Lasikoru tuli kaupantekijäisiä.

Nea-Idealta tilasin kesän uutuus perhosien lisäksi pitsiä ja erilaisia tekstejä, napit tuli kaupan päälle.

Eli olen ihan toivoton tapaus, ja palaan taas jälleen kerran "en osta mitään nettikaupoista"-lakkoni pariin :D Mutta toi se posti jotain muutakin. Ihana paketti kopsahti postiluukusta viime viikolla, ja itku meinasi tulla kun olin niin otettu ja ilahtunut näistä söpöisistä saippuoista. Räpeltelevä Sanna-Mari on nämä ihanuudet tehnyt, ja ne tuli minulle kuin aikoinaan se kuuluisa faksi; pyytämättä ja yllättäen. Todella ihana yllätys, iso KIITOS Sanna-Marille yllätyksestä! :)

Käsin tehdyt omena ja kielo perhossaippuat

4 kommenttia:

 1. Wautsi, mitä ihanuuksia. Mulla menis jo mun pikku pää ihan pyörälle tosta tavarapaljoudesta. Mutta onneksi ei ole rahaa tilata nyt yhtään mitän. Pysyy päänuppi siltäosin selkeänä. Mutta mun ajatuksien sotkemiseen ei paljoa tarvitakaan. Ainahan tuolla "vintillä" vähän sekaista on ;D

  VastaaPoista
 2. Ihania ostoksia. Odottelen kovasti, että milloinka pääsen kokeilemaan niitä :)

  Mä laitoin eilen illalla sellaisen tilauksen vetämään, että jäät valitettavasti kakkoseksi. Ja sain pienen kassin leimoja mieheltäni lahjaksi.

  VastaaPoista
 3. Vintillä kuuluukin olla kaottinen järjestys ;)

  Jään Kepposka odottelemaan kuvia ostoksista! Voi sitä teikän ukkokultaa, ihan sitten kassillinen leimoja! Ihana lahja :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun muillakin karkaa mopo käsistä :) Ihania tavaroita, ihan kutittaa sormenpäissä kun kattoo niitä!

  Askarteluiloa.

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)