perjantai 10. kesäkuuta 2011

Askarteluhulinat; Askartelu-Amalia


Sain Askartelu-Amalialta Espoosta todella hauskan DT-paketin, missä oli pahvisia taloaihioita, klipsurinkuloita ja useampi arkki kolmea erilaista paperia. Noista taloistahan olisi voinut tehdä mitä vaan, ovi-koristeen, jonkinlaisen vihkosen, tai onnittelukortin uuteen kotiin, taikka vaikka leikkimökkiin :) Mutta valitettavasti sain DT paketin sen verran myöhään, että aika ei meinannut millään riittää ihanien ideoiden toteuttamiseen. Tai no, saanhan minä tehdä noista vaikkasta mitä sitten jatkossa, mutta Askarteluhulinoille en kerinnyt tekemään kuin tämän kortin;

 Setissä olleiden talon ja turkoosin paperin lisäksi käytin kortissa pieniä peilipaloja, koristeniitin missä on perhonen, kimalleliimaa, ja eri papereita. Käsintehdystä paperista tuli hauska struktuuri savupiippuun, ulko-oveksi sopi turkoosi paperi, minkä jätin raolleen kohotarroilla ja nuo hauskat katonharjan helmalaudat, alakerran ikkunan kukkalaatikko ja ovenkahvakin ovat luonnonvalkoiselle stanssatuista koukeroista :)

Ja tästä kortista tuli siis taulu, mikä on tuparilahja mukeloiden valmistuvaan leikkimökkiin! :D

Kiitos Askartelu Amalialle kivasta talosetistä, mikä innoittaa moniin eri askarteluihin :)

2 kommenttia:

 1. Jopas oli ihanat matskut ja loistototeutus pienessä ajassa!

  Leikkimökin tupaantulijaiset - mä niin tykkään tällaisista jutuista!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mirka!

  Juu, tässä oli aika kirjaimellisesti kortilla (ehhehe), ja sitten vielä itsekin vatuloittin ja kuppasin [eli laiskottelin, useammalla eri paikallismurteella sanottuna] niin korttihan sitten valmistui viime yönä klo 04:50.

  Nuo pienet peilipalat muistin heti kun näin taloaihiot. Taloa rakentaessa totesin että kyllähän nyt noiden päätylautojen kuuluu olla valkoiset, ja silloin muistin että hitsin vitsi, miullahan on aivan ihania, pari viikkoa sitten stansattuja koukeroita (iso KIITOS Mirka:)), mitkä tekevät päätylaudoista lähes strömsöön huvilamaiset!! Kukkalaatikko ja ovenripa ovatkin sitten semmoista perinteisempää ratula-linjaa. Aamu viideltä kuka tahansa voi tuntea olevansa leeesselströmanuharkki, ja siksi nuo taulun vuolaat kukkakoristelut ja timanttitarrat ja pinkkitaustapaperi;

  --> Siitä ei voi syntyä muuta kuin leikkimökin tuparilahja, daa. Enään tarvitaan vain se veljen lapsille tilauksessa oleva leikkimökki, ja juhlat voi alkaa :)

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)