perjantai 10. kesäkuuta 2011

Askarteluhulinat; Nea-Idea

Nea-Idea lähetti minulle ihastuttavan setin leimoja DT-tehtävää varten. Nea-idea on perheyritys, joka tekee kivoja suomalaisia leimoja. Ja te kaikki jotka olette haikailleet Uppo-Nalle leimojen perään, niin ne löytyy juurikin Nea-Idealta :)

Ja tunnustan heti, että tästä setistä puuttuu sellainen hauska tahra/auringonlasku/hiekka-leimasin. Se vaan otti ja katos, vaikka kuinka yritin etsiä, niin ei löytynyt kyllä niin mistään... Höh. Leimoja oli paljon, ja varsinaisia erillisiä ohjeita ei ollut muuta kuin käyttää leimoja monipuolisesti. Leimoillahan voi leimata niin puuta, kangasta, paperia, lasia, kuhan vaan käyttää kyseiselle pinnalle tarkoitettuja värejä. Minun kangasvärit ovat loppu ja maalit kuivuneet, mutta musteita ja papereita löytyy! Niinpä tein erilaisia kortteja erilaisiin tilanteisiin ja erilaisilla koristuksilla, tässä minun mallit;


Pikkuinen tägi-kortti nimpparilahjaan, kauniin tekstin lisäksi laitoin pikkukorttiin vain mustetta reunoihin, kukan, leppäkertun ja vähän kimalleliimaa.


 Uppiksia tein kaksi erilaista korttia, sama kuva, mutta erilaiset koristelut. Nappisuoritus-teksi on leimattu violetilla kohopulverilla, Aurinkoa-teksti ihan tavallisella ruskealla distrikillä. Nalle väritetty Copiceilla, kukka tehty 3D lävistimellä ja aurinko stanseilla. En tiedä kummasta tykkään enemmän, ehkä kuitenkin auringosta :)

Minulle haastavin kortti oli tämä. Tai oikeammin haastavin leima oli tuo kaunis teksti "Surussa Myötäeläen", minkä halusin ottaa käyttöön ja kokeilla minkälaisen pelkistetyn surukortin siitä saan. Ruusut leimattu violetilla kohopulverilla, kukissa vähän kimalleliimaa. Teksti leimattu suoraa kartonnille mustalla Distrikillä, violetista nauhasta solmittu rusetti on kiinnitetty kahden mustan eyletin avulla, lopuksi vielä vähän mustaa pitsiä. Tämän kortin voi liittää kukkakimpun mukaan.

Iso kiitos Nea-Idealle, oli mielenkiintoista tutustua teidän tuotteisiin tämän haasteen innoittamana!

2 kommenttia:

  1. Oi nuo tekemäsi Uppo-Nalle-kortit ovat todella ihania...itse olen tykästynyt Nea-Idean tekstileimasimiin...Mielenkiinnolla jään odottamaan milloin loputkin leimat löytävät tiensä kortteihisi :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ritva! :)

    Tunnustan nyt jotain, ihan vaan näin meidän kesken, mutta minä en ole koskaan tykännyt Uppo-Nallesta. Siksi vähän harmittelinkin aluksi kun näin tuon setin... Mutta arvaappas mitä? Niinpä, nyt en luopuisi tuosta ihanasta nallesta! Joten ojennettakoot Nea-Idealle vuoden kulttuuripalkinto; Uppis on symppis!

    Ja varmasti näitä leimoja näkyy jatkossakin korteissani, ja ihan "pikkasen" tässä suunnittelen tilausta tuonne nettikauppaankin ;)

    VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)