sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Toukokuu on ihmisen parasta aikaa! ♥

Näin tuplakaksosena rakastan toukokuuta ja varsinkin sitä kun se taittuu kesään. Tähän viikonloppuun on mahtunut niiiin paljon kaikkea, etten pysty sitä kaikkea edes kuvailemaan. Mutta päätelkää itse tämä ihana tunne, mikä on syntynyt sopassa mihin on heitetty synttärit, brita-kakku, siivottu koti, puhtaat lakanat, koko perhe, grillattuja herkkuja, kinuskikakku, syntymän odotusta, pitkien hiuksien letitystä, lahjoja, hyvän tekemistä, ystävien näkemistä, korttien askartelua, uuden oppimista & oivaltamista, kermakakkua, kuohuviiniä ja kesäloma!

Voi mua onnellista


8 kommenttia:

 1. Sulla on ollut ihan superviikonloppu. Mä olen apeuden karkoittamiseksi paistellut fimosta lego-ukkoja. Oli sekin tyhjää parempi :)

  VastaaPoista
 2. Sulla on ollut hyvää seuraa siis? :D

  Kotisi on paljon ihanampi kuin tämän blogin kuvissa. Valokuvat siis valehtelevat!

  VastaaPoista
 3. Lego ukkoja fimosta, mahtavaa!! Teitkö Kepposka kaikkia semmotteita "wannabe" lego ukkojakin? Spiderman tuli heti ekana mieleen, ja sit Bruce Willis tokana :D

  Ja Mirka mulla oli tänä viikonloppuna ihan hirmuhyvää seuraa! :) Kotini kiittää kehuista. Hmmm, pitäisiköhän hankkia sitten uusi kamera, jos kuvat valehtelee... Oisko ehdotuksia? ;)

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä huippu hyvä viikonloppu!
  Ja määkin haluan nähdä ne legoukkelit, kuulostavat Kepposka tosi hauskoilta :)

  VastaaPoista
 5. Ihana ihana viikonloppu! Tuollaisten viikonloppujen ei toivois koskaan loppuvan! :)

  VastaaPoista
 6. Sinulla on kyllä ollut huippuviikonloppu :) Olen melkein kateellinen, mutta vain melkein...itse kun hikoilen tulevan viikonlopun lakkiaisjuhlien valmisteluiden kanssa.
  Hirvittää kun en itse ole koskaan yksin joutunut näin isoja juhlia laittamaan...apua saan vasta perjantaille ja varsinaiselle juhlapäivälle...onneksi kuitenkin silloin on pätevää apua saatavilla. Nyt pitää vain itse yrittää pärjätä ja kun pätevyys on mitä sattuu... :)

  VastaaPoista
 7. Kylläpä kuulosti hyvältä keitokselta!

  VastaaPoista
 8. Loistoviikonloppu sinulla! Olen kyllä tosi tyytyväinen, että sain olla osin mukana! : )

  Samaa mieltä Mirkan kanssa, että kotisi on niin näköisesi ja tosi ihana, että kuvat eivät tee sille oikeutta.

  Vielä parempaa kesäkuuta!

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)