maanantai 2. toukokuuta 2011

Haraso!

Tänä wappuna tein poikkeuksen, enkä lupautunut töihin jotta muut halukkaat saavat juhlia vapailla. Noup, minäpä olinkin se ronttimusponttimus, joka reippahasti pyysi wapun vapaaksi. Ja olinkin kuulkaas vapaa kuin taivaan lintu, sillä pääsin pikkupikkusiskon kanssa Moskovaan taitoluistelun MM-kisoihin! Reissu oli enimmäkseen hotellia, matkoja paikasta toiseen autonkuljettajan ajamana, jäähallia ja muuta suljettua maailmaa. Mutta näin ripauksen Moskovaakin, ja pidin näkemästäni. Kaupat jäi kiertämättä ja jopa tuliaiset ostamatta, mutta jotain valokuvia sentään jäi muistoksi :)

 Moskovan ytimessä

 Maailmanmestarittaret

 Taitoluistelun maailmaa

 Ihania lettejä

8 kommenttia:

 1. Vau, olipa sinulla hieno vappu! Itsekin aina haaveilen, että pääsisi katsomaan kisoja paikana päälle. Loppunäytöksen näkeminen livenä olisi ihan huippu.

  VastaaPoista
 2. Sulla oli ihana vappu!
  Minä tykkään katsella taitoluistelua, mutta naistenluistelussa on paha ongelma. Mullahan meinaa mennä hermot siinä vaiheessa, kun joku korkkaa kaatumisputken. Minusta ne tulee aina putkena. Ja jokainen luistelija vuorollaan on persiillään jäällä ja kotikatsomo räyhää :D

  VastaaPoista
 3. Rva Kepponen, mulla on toi ihan sama ongelma! :D Valitettavasti miehet olivat luistelleet jo viikolla, loppunäytöksessä näimme sentään muutaman, mutta kyllä se vaan niin on että miehillä on paljon enemmän voimaa ja vauhtia luistelussa, joten hypyt ovat hienompia ja muutenkin ohjelmat näyttävempiä.

  VastaaPoista
 4. Sulla on ollut mahtava vappu!
  Mä olen itse käynyt lapsena/nuorena katsomassa likimain kaikki Suomessa järjestetyt taitoluistelukisat mummini sponsoroimana.
  Nyt kun tyttö alkaa olla isompi, niin voisi alkaa katselemaan seuraavaa suomalaista tapahtumaa... =)

  VastaaPoista
 5. Oi miten kiva wappu teillä oli!

  Miehillä on ehkä hienommat hypyt ja kehittyneemmät pakarat, utta naisilla on kivemmat vaatteet ja sorjat sääret... : )

  VastaaPoista
 6. Mulla oli kyllä tosi hieno wappu, ootte ihan oikeassa :)))

  Ja kyllä, ne naisten vaatteet on kyllä hienoja ja ihanaa blingblingiä! Ihastuin myös niihin moniin upeisiin lettikampauksiin, mitä näki myös katsomossa. Itselle vähän hankala tehdä, mutta josko vähän harjoittelisi ;)

  VastaaPoista
 7. Sinulla on kyllä ollut ihana vappu! Itse vain pyörittelen tulevia juhlia mielessäni ja murehdin kummankin lastemme mummun heikentyvää terveydentilaa...En ole edes hirveästi jaksanut nauttia kevään etenemisestä... eli klassista stressi-oirehtimista.
  En varmaan tulevina viikkoina ehdi kovin usein kommentoimaan, mutta se ei tarkoita sitä että olisin sinut unohtanut... kunhan tästä hässäkästä selvitään kunnialla, niin yritän parantaa tapani!

  VastaaPoista
 8. Seuraan melkein kaikki luistelukisat, mutta innokkaimmin miehet ja jäätanssin ;-))

  -Tällä kertaa osassa lähetyksiä oli mukana ent.ammattitanssija ja arvostettu luistelutuomari Mika Saarelainen, joka antoi mielestäni todella arvokkaan lisän selostuksille!

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)