sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Äitille ♥


En millään haluais makeilla, mutta kun sitä ei voi vähemmilläkään sanoilla kertoa. Minulla on maailman paras äiti. Ja tämä on kuulkaas ihan empiirisen tutkimuksen tulosta, mutta en ole nähnyt vielä ketään muuta äitiä, joka olisi minun äidikseni päässyt. Olen kyllä tavannut monia mahtavia äiti-ihmisiä, ihmisiä joita arvostan suuresti ja joita ihailen läheltä sekä kaukaa. Mutta yksikään heistä ei ole kuin minun äitini.

Minun äitini kun on pieni ja pyöreä, äiti hopea, joka hymyilee niiiiin kauniisti ja joka on niin kiltti ja hyvä ihminen, joka kylläkin suojelee omiaan kuin leijona, jos tarve vaatii. Minun äitini murehtii liikaa meidän lasten puolesta, ja jos hän saisi niin hän kantaisi meidän kaikki murheet ja siivoaisi sekä silittäisi ne pois. Minun äitini rakastaa meidän lasten ja lastenlasten lisäksi kukkia, luonto-ohjelmia, historiaa, kauniita esineitä, opaaleja, lakritsia sekä salmiakkia, aamutossuja, kaukaisia maita, hyviä kirjoja ja unelmointia. Ja äiti haaveilee hyvästä vanhuudesta terveenä, lastensa lähellä, kukkapenkkiä kuopsuttaen ja auringon säteistä nauttien. Äiti näyttää rakkautensa meille sanoin ja pienin teon, hän hoitaa lapsenlapsia, silittää ja tiskaa, auttaa parvekekukkien kanssa ja ompelee sekä neuloo klaanilleen vaatteita tarpeen ja toiveiden mukaan.

Minun äitini on antanut minulle puolet geeneistäni, nimensä, hymynsä ja kauniit tummanruskeat silmänsä. Äiti on kasvattanut minusta hyvän ihmisen. Ja niinpä minä tein äidille tämän kortin ja kaakun, sillä haluan tänäkin päivänä kertoa kuinka tärkeä ja rakas ja ainutlaatuinen hän onkaan.Hyvää äitienpäivää meidän äitille
ja kaunista äitienpäivää kaikille muillekin ihanille äiti-ihmisille!

3 kommenttia:

  1. Ihana ihana äiti sinullakin huomaan! Monta syytä olla kiitollinen. Ja ihana myös tuo korttisi, värikylläisyydessään vertaansa vailla. Kakku kyllä sen verran herkullisen näköinen, että parempi ihailla sitä vain tästä ruudulta... ; )

    VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)