lauantai 1. maaliskuuta 2014

Uutuus ♥

Kukkuuu, muistatteko mut vielä? :) Helmikuu on selvästikkin lyhyempi kuu kuin muut, se kun sujahti ohi niin vauhdilla, ryminällä ja kiireellä. Mutta nyt täällä taas, ja monta juttua kerrottavana. Tärkeimpänä kuitenkin se, että rakkaat siskoloiset saivat perheeseensä suloisen esikoisprinsessan helmikuun viimeisen päivän kunniaksi, lippu salkoon! Tämä täti pääsi tätiytymään virallisesti nyt kolmannen kerran, mutta olen toki täti monille muillekin kultamuiskuille :) Tälle kultamuiskulle neuloin elämäni ensimmäiset villasukat.


Junasukkien ohje löytyi hyvin googlailemalla, ja kantapäidenkin sekä kärkikavennusten ohje löytyi samalla tavalla. Nyt herääkin vain kysymys, että mikä se on se vouhotus sukankantapään neulomisesta, kun sehän oli tosi helppo ja kiva tehdä! Varren väkertäminen oli ärsyttävän pitkäveteistä, mutta muutenhan sukkien neulominen oli mukavata touhua :) Ja juu, ymmärrän olevani täysin jäävi näillä sukilla, mitkä on tehty vastasyntyneen jalkaan, mutta kumminkin.

Lanka; Nalle
Puikot; nro. 2 sukkapuikot
Ohje; Junasukat (vähän pienennettynä ja muunneltuna vastasyntyneen koon vuoksi)
Silmukoita; 8/puikko (eli yht.32)


Ja niin, hän oon kovin kaunis, ihme suorastaan ♥ Tädin uusin rakas.

10 kommenttia:

 1. Suloinen vauva :) Tuo on kyllä paras sukkamalli pikkuisille, pysyy hyvin jalassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin :) Ja samaa mieltä kanssasi noista sukista, mutta taidanpa joutua tekemään samantien uudet - näihin ensimmäisiini tuli kosolti tiukat varrensuut, tai sitten me ei vaan uskallettu pukea niitä kunnolla uutukaiselle :D

   Poista
 2. Onnea tädille ja tuoreelle vauvaperheelle.

  Sitten kun neulot sukulaispojan siroon 45 sukkaa, niin voi pitkästyttää joku muukin kohta kuin varsi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja mä olen jo näiden pikkuisten sukkien jälkeen melko vakuuttunut, että joku muu saa tehdä tämän suvun sukat - mä en vaan niin mitenkään malta tehdä kahta samanlaista :p

   Poista
 3. Onnea onnea ihanalle vauvalle ja perheelleen kuten myös ihanalle tädille! Suloinen vauva, suloiset sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnentoivotuksista! :) Ja hän on kyllä niin kovin suloinen, nätti kuin nukke, ja samalla kuitenkin jotenkin ihan pojan näköinen vauva, vaikka ihana tyttö onkin :D Voi kun pääsisivät pian jo kotiin.

   Poista
 4. Ihanat sukat! Onnea kovasti tädille! <3
  Oikein mukavaa maaliskuuta sinulle! <3

  VastaaPoista
 5. Nuo sukat ovat niiiiiiin hienot! Ja kun niiden kuuluukin olla makkaralla. Neidillä ei oikein mitkään pysy jalassa, mutta nuo ovat olleet tähän mennessä parhaat, samoin kun mummun neuloma "tumppumalli", ovat tarpeeksi pitkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos siukku! :) Ja ei niiden kyllä kuulukaan olla makkaralla, vaan tuo niiden malli on sellainen, että ne pysyy vauvan jalassa suoranakin, eivätkä valu pois jalasta :) Mutta nyt kun mä kerta osaan tehdä sukat, niin aina voi tehdä uudet, vähän isommatkin, tai ei ainakaan niin varrensuustaan kiristävät ;)

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)