maanantai 3. maaliskuuta 2014

Toivon sinulle - kortti

Vielä vähän vauvajuttuja :) Sukkien lisäksi vein suvun uutukaiselle ronsupeiton. Olen ihastunut Teddykompaniet Diinglisar uniriepuihin, ja niitä onkin moni lähipiirini vauva saanut lahjakseen :) Omia suosikkejani ovat lehmä, pupu ja norsu. Halusin ehdottomasti löytää juurikin Norsu-unirievun siskontytölleni, koska veljellämme oli lapsena legendaarinen ronsupeitto, minun rakkain unileluni oli norsu nimeltä Dumbo, ja hei, norsut nyt vaan ovat ihan ihaneja onnen elefantteja :)

Lahjusten lisäksi tein vielä tällaisen kortin.


Näyttääkö tuossa kuvassa kortti vielä vaaleanpunaisemmalta, mitä onkaan? :D No mutta, leimakuvan tausta ja pienen "kakkupaperin" pitsinen reuna on kyllä oikeasti valkoisia :) Leimakuvan taustalle laitoin kimalleliima "täpliä", samoin tähdet ja pikkuballeriinan tutu saivat koristukseksi eri värisiä kimalteita. Pitsin taustalla oleva violetti ympyrä on kohotetty 3D-tarrapaloin. Toisaalta hyvinkin yksinkertainen kortti ilman sen rönsyilevämpiä koristuksia, mutta mielestäni tästä tuli jo näinkin ihan näyttävä 15x15cm kokoinen onnittelukortti. Piparkakkureunaiset ympyrät on stanssattu BigShotilla, pitsinen kakkupaperi on ehtymättömistä varastoistani, violetti ympyrä on piirretty murokulhon avulla ja ihan jopa saksilla leikattu ;) Valmis.

4 kommenttia:

 1. Kortti on tuossa pöydällä eno-pöllön vieressä ja ihan kun tuo keiju taikoisi sitä pöllöä kokoajan :D :D
  Ja on se vaan omituisen painava. Mä jo kattelinkin, että irtoaako tuo kiekko mangeetiksi tai jotain, mutta paperia se on. Mun suosikki on kuvan ja kokonaisuuden lisäksi tuo pinkki piparkakkureuna, se tuo yllättävän paljon lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, pinkki piparkakkureunainen ympyrä yhdistää eri osia kivasti, ja tuo korttiin paljon syvyyttä. Ja sitä eno-pöllöä pitää kyllä katsoa vielä monta kertaa sillä silmällä :D :D
   Muutes, mä olen viimeaikoina käyttänyt kortteihin paljon erilaisia kartonkeja, enkä papereita, ja sillä niistä kaikista on tullut tosi painavia :) Joulukorttien kanssa itse vasta ekan kerran huomasinkin, myös välipäivien hääkortti oli _tosi_ painava. Hassua.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Leonida! Tämä leima on kyllä tosi ihana, ja kiva käyttääkin :)

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)