keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Rock Rock! *

Kävin viikonloppuna hävyttömän pitkästä aikaa moikkaamassa esikoiskummimuruani, ja hörppäämässä kakkukahvit hänen 13vuotis synttäreiden kunniaksi. Poika on soittomiehiä, tulevia rockmuusikoita, ja tällaisen kortin välissä hän sai kasan Finnkinon leffalippuja lahjuksikseen.


Leimakuvat, kitara ja teksti, tuli embossattua koholle kirkkaalla pulverilla, ja muuten töpöttelin sinistä ja violettiä mustetta kuvien taustoille. "You Rock!" teksti on kohotettu 3D-tarrapaloin, lisäksi liimailin korttiin koristeeksi 13 valkoista kimaltelevaa pahvitähteä. Tykkään kovasti tuosta mustasta tähtipaperista, niin se sai jäädä selkeästi näkyviin kortin taustalta. Valmis.


Tein pojalle lahjaksi myös yksinkertaisen käsikorun. Tein näitä itseasiassa kaksi, toiseen halusin koristeniittejä, mutta tuo tiivis ja paksu nahkanauha oli ongelmallinen niiden niittien kiinnittämiseksi. Yritin kiinnittää koristeniitit myös liimalla, mutta kaksikomponenttiliima ei soveltunut tuolle kiiltävälle, liukkaalle, nahalle, vaan kaikki niitit irtosi liimauksesta huolimatta. Tätä joutunee vielä kehittelemään... Mutta tähän korun löin nepparit molempiin päihin korun kiinnittämiseksi. Paksu nahka oli vähän ongelmallinen neppareiden vasaroimiseen, mutta kepeällä vinksaamisella homma lopulta onnistui. Poika oli kyllä liikuttavan mielissään tästä korusta, itse kaipaan siihen vielä tuotekehittelyä ;)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Apris! :) Tästä taisi tulla ihan hyvä kortti tuollaiselle muusikon alulle :)

   Poista
 2. Ihana kortti :) Minulla on tuota samaa tähtipaperia ja tuota "you rock" leimasinta olen ihaillut jo monta kertaa Sinellissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo tähtipaperi on yksi suosikkejani, tykkään kyllä kovasti muutenkin kyseisestä DCWVn paperikosta, mistä paperi on. Minulla taitaakin olla noita paperikkoja kaksi, koska olen niin paljon niitä joka paikkaan käyttänyt, ja papereihin tykästynyt. Toisaalta, juuri eilen kauhistelin, että mulla on kyllä ihan kaikkia papereita paljon :D Tuota leimasettiä, mistä tuo "You Rock" ja "skitta" on, olen käyttänyt useampiinkin kortteihin, ja onnitteluihin. Lähipiirissäni on sopivasti isompia ja pienempiä muusikoita, ja toki moni muukin ihminen ympärilläni on rockahtavaa sorttia, niin noille on ollut yllättävän paljon käyttöä :) (Kyllä, kauhistelin myös sitä, että kuinka paljon minulla on leimoja ;))

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)