perjantai 14. maaliskuuta 2014

Herkullisen askartelevaa Keppostelua :)

Viime viikonloppuna sain myös kylään Pikku Kepponen blogista tutun Rva Kepposen. Kepposka ehdotti jo aikaa sitten, että jos sopiva aika löydettäisiin, niin sopisiko hänen tulla kyläilemään, askartelemaan, höpöttelemään, koruilemaan ja herkuttelemaan. No minustahan tuo oli vallan mainio suunnitelma, ja kalenterista löytyikin hyvin aikaa tällaiselle mukavalle vierailulle.


Eniten lienee jutskailimme kaikenlaista, mutta saimme myös jotain askartelujakin tehtyä :) Kepposka toivoi kynsilakkakorujen tekemistä, ja niitä me kyllä sitten tehtiinkin paljon. Välillä putsailtiin lakkoja pois, ja alotettiin alusta, välillä sattuman kautta syntyikin hienoja valmiita koruja. Ruokailun hoidimme tällä kertaa helpoimman mukaan, käyden syömässä ravintola Comossa, mikä on hetken ollut yksi suosikeistani Tampereella.


kuvat lainattu Kepposkan kännykästä.

Karitsanmaksa annos oli ihan mahtava, ja mahdollisen annoskateuden pelossa teimme sen mitä vain tosi taitavat naiset voi tehdä - tilattiin listalta kaikki kolme mietityttänyttä jälkkäriä, niin ei tarvinnut erikseen valita ;) Ravintolareissusta kotiuduimme vielä karkkikaupan kautta, niin jaksoi sitten askarrella yötä myöten.


Aamupalana nautittiin uunimunakasta, parhaita porkkanasämpylöitä ja Ingvarin kaupan parasta keksintöä - lättyjä. Sitten vielä hetki askarreltiin, ennen kuin Kepposka pakkasi kamat kyytiin ja lähti kohti kotia. Tai no, yritti lähteä ;)))


Mutta se nyt vaan oli mutaa, ja kyllähän siitä nyt etuvetosenkin irti saa pienellä säätämisellä, joten hyvä me! Ja kyllä, meille saa tulla jatkossakin kylään, ja tehdä kaikkia ihanuuksia, hienouksia ja mukavuuksia, tervetuloa vaikkapa kaikki! :)


Ja näistä mä kerron teille sitten myöhemmin :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos kutsusta, tulen mielelläni :-D
  Tällaiset tapaamiset on ihan parhaita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa :D Ja kyllä, tällaiset rennonletkeät, luovat ja puuhastelevat tapaamiset on kyllä ihan parhaita! Niiden herkuttelevien ja talkoilevien tapaamisten lisäksi :)

   Poista
 2. Kiitos vielä kerran sinulle!
  Oli niin mukava vierailu. Söpö-Töpö ja Töpö-Söpö tykkäsivät kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hei mukavata :) Ja jeeeeee, mä olen ihan jo odottanut Söpö-Töpön ja Töpö-Söpön seikkailuja! :D *menee heti lukemaan*

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)