perjantai 7. maaliskuuta 2014

Reissuilua

Kiireisen helmikuun aikana piipahdin niin Kuopijossa häissä, Tampereella pakkaamassa, Hämeenlinnassa synttärijuhlimassa, Akaassa muuttamassa, Helsingissä ystävöimässä, Tampereella tupareissa ja moneen otteeseen siellä Akaassa milloin mitäkin hillumassa :)

Helsingin reissun piti olla höpöttelyä, herkuttelua ja ystävöimistä ihanan Arkitaivaan Leonidan luona, sekä mahdollinen piipahdus myös samalla reissulla Pikku Kepposten Rva Kepposen luo. Mutta näillä liikkeillä ja suunnitelmilla on tapana aina muuttua, ja se reissu olikin jutustelua, herkuttelua sekä kommelluksia täynnä.

Tähän nyt ihan itselleni ja Leonidallekin muistiin - tämän vuoden blini-kausi tuli avattua :)

8 kommenttia:

 1. hih, vauhtia ja vaarallisia tilanteita! Mukavaa viikonloppua sinne!
  ja niin ihana tuo edellinen kortti, täytyy tulla vielä kyyläämään kun pitäisi itsekkin pari korttia väsätä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä on kyllä ollut ilmassa viimeaikoina, vauhtia ja vaarallisia tilanteita, ja kyllä niistä on syntynyt ihan uskomattomia tarinoita :)) Kiitos toivotuksista, ja kyllä näin jo puolessa välissä viikonloppua voi sanoa, että tästä tulee tosi mukava viikonloppu!

   Ja taidanpa itsekin tehdä huomenna parit kortit, its a deal! :)

   Poista
 2. Näyttää herkulliselta. Yleensä tässä kohtaa todetaan, että kunpa oisin saanut olla mukana. Mutta minäpä totean, että eipä ollut niin väliksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehhehheheeheeee, tässä tilanteessa se on ihan hyvin todettu :D Mutta yllättävistä käänteistä huolimatta, me kyllä naurettiin ihan käsittämättömän paljon, joten vähän taidat kyllä olla kade, ettet mukaan päässyt ;))))

   Poista
 3. Ajattelit, että ilman postausta ette tuota blini-iltaa muistaisi :D :D :D

  Mutta juu, kyllä vaan näyttääkin herkulliselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmmmm, kyllä mä melkein luulen, että me saatetaan muistaa nuo blinikekkerit muutenkin, mutta pitihän sitä ihan kuvakin laitta muistoksi! :D :D ;)

   Poista
 4. Täällä vaan naureskelen vaakatasossa jutulle ja kommenteille... Meinasit sitten, ettei muuten muistettaisi näitä blineja?!? :)

  Mutta oli meillä kyllä hauskaakin. En osaa kyllä sanoa, että kummalla hauskempaa, kun oli siinä niitä vähemmän nastoja juttujakin kummallekin ihan riittävästi. Mutta siitä olin kiitollinen, että pariin tuntiin en edes huomannut kipeää selkääni! Olet kyllä upea ystävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D))) Mä _melkein_ luulen, että me muistettais se blini-ilta ilman kuvaakin, mutta onhan tuo nyt kaunis kuva muisteltavaksikin :D

   Ja totta, meillä oli kyllä hauskaakin, naurettiin paljon, ja meinaa kyllä vieläkin naurattaa :D)) Voi jeskamandeera sentään <3

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)