sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Syntäröitymistä

Kesä on kyllä yhtä juhlaa, ainakin meillä :) Synttäreitä ja synttärijuhlia riittää, häitä, polttareita, kekkereitä ja kermuja. Ja mikäs siinä, aina on aihetta juhlaan!

Tämän kortin tein kultaiselle veljentytölleni, joka täytti ruhtinaalliset 8vuotta. Laumamme nuorimmainen, ja silti niin kovin fiksu, nokkela, kultainen ja suoraa sanottuna ihana tyttö! Leimakuvaksi korttiin valikoitui Whimsy Stampsin ihastuttava April Sunshine. Leimasin kuvan kahteen kertaan DI Black Soot musteella. Toisen kuvan väritin kokonaan ProMarker-tusseilla, toisesta kuvasta väritin vain sateenvarjon yläkuvun, tytön hiuksissa olevan kukan, korin omenoineen ja pupujussin. Leikkasin nämä irti ääriviivoja pitkin, ja teippasin kokonaan väritetyn kuvan päälle kohotarrapaloilla kolmiulotteisuuden luomiseksi. Näkyy valokuvassa huonosti, mutta kuvan isommaksi klikkaaminen vähän helpottaa näkymistä :) Hiuksien kukka, sekä niityn kukat saivat pintaansa vähän kimalleliimaa. Leikkasin leimakuvan irti paperista, tosin rajasin varjon osittain leikkauksen ulkopuolelle, kuvasta tuli mielestäni siten mielenkiintoisempi.

Korttiin olisi sopinut koristeeksi kivasti myös perhoset, mutta ne oli mielestäni liian ennalta arvattavissa, niin teinkin sitten tähtiä. Stanssasin tähtiä Framelitsin stanssilla, ja embossasin ne, eli levitin niiden pintaan väritöntä mustetta, ja väritöntä kohopulveria, ja kuumensin kuumailmapuhaltimella pinnan kirkkaaksi. Isoimpaan tähteen kirjoitin onnittelut mustilla tarrakirjaimilla, ja sen embossasin kahteen kertaan.

Kortin taustapaperi on DCWV Blossoms & Butterflies-paperikosta. Söpönen paperi sekin, niin en halunnut sitä isommin peitellä. Leimakuvan kehystin pienellä palalla pinkkiä kartonkia, samaa väriä kuin korttipohjakin,  teippasin ne taustapaperille, ja kiinnitin siihen tähdet kohotarrapaloin, ja teippasin taustan kiinni korttipohjaan. Kortin sisälle stanssasin vielä isoimman tähden valkoisesta kopiopaperista, ja kirjoitin siihen onnittelut.

Tässä vielä kuva viimeksi tekemistäni synttärikorteista, mitkä annoin pikkupikkusiskolle ja veljentytölle.


2 kommenttia:

  1. Wau - teikällä on siellä varsinainen ihanuus-tehdas käynnissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos, munkin mielestä tästä tuli melkonen ihanuus :) Perhoset olisivat tuoneet korttiin söpösyyttä, mutta mielestäni nuo tähdet oli jotenkin rokimmat, ja meidän kasvavalle kultamuiskulle sopivat <3

      Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)