maanantai 24. kesäkuuta 2013

Onnellinen.

Sitä vaan saa olla niin monesta asiasta onnellinen. Olen onnellinen kesästä, auringosta, lämmöstä, pääskyjen iltaisesta kirkunasta, naapurustosta kantautuvasta ruohonleikkurin murinasta, kirkkaudesta ja kuulaudesta. Olen onnellinen vapaudestani olla, tehdä, mennä, jäädä. Olen onnellinen läheisistä, perheestä, ystävistä, ajasta nähdä heitä, ja olla heidän kanssa. Olen onnellinen itsestäni, toimivista sisuskaluista, ja niistä jotka vielä joskus ehkä toimivat, päivä päivältä enemmän jaksamisesta, pystymisestä, keskittymisestä. Olen onnellinen hetkistä, muistoista, nauruista ja iloista. Myös ne pienet asiat saavat minut nyt onnelliseksi, lakatut varpaankynnet, yöttömät yöt, jätskipallo, retroastiat, kutisemattomat hyttysenpistot.

Kyllä elämässäni on sitä muutakin, tulostin hajosi, pyjamapäiviä ei osu kohdalle, kirjoitustyöt ei etene, pinna kiristyy, alennusmyynnit jää välistä, ruoka on kallista, jne jne jne. Mutta mitä niistä, kun on niin paljon kaikkea, mistä olla onnellinen.

Juhannus tuli, oli ja meni.

Lippu salkoon!

 Kesä kukkeimmillaan.

 Nainen nautiskelee ja lomailee B-)

 Kesän ensimmäiset uudet perunat, silliä, lohta, pinkkiä salaattia ja punajuurisalaattia - ihanaa!

 Juhannustansseista takaisin mökille Juhannus yönä, ja Suomen suvi on kauneimmillaan.

 Yöpalaa...


 Juhannuspäivän juhlaa! 

 Hippo-pannukakku kertonee lienee kaiken tästä herkuttelusta :D

 Yöttömän yön superkuu.

2 kommenttia:

 1. Kun kerrankin löysin blogiisi, kiitos kommenttisi blogissani, rullailin koko sivun alareunaan asti.
  Hienon juhannuksen makoisine ruokineen olette viettäneet!
  Kaikkea kaunista ja maittavaakin olet näytille tuonut eri postauksissa. Erityisesti panin merkille kuinka paljon paneudut kortteihin vaivoja ja aikaa säästämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos, kiva kun löysit tänne, ja viestiä jätit! :) Ja kiitos, korteistani on kyllä tullut näin ajan myötä useampia työvaiheita sisältäviä, ja siten aikaa vieviä. Se lienee johtuu siitä, että en oikein osaa tehdä kortteja varastoon, vaan teen ne aina ajatuksella jollekin/joillekin tärkeille, hetkeen liittyen. Ja kun tekee kortteja niin harvoin, niin on monta kivaa juttua aina kokeiltavana, ja silläkin kortteihin tulee paljon kaikenlaista :))

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)