perjantai 28. kesäkuuta 2013

Herkkusuuta herkkusuulle!

Vanhempi pikkupikkusiskoista täytti tässä 14vuotta, ollen jo ihan neiti  Hän sai lahjakseen Herkkusuu koruilta ihanat hymyhuulet, aijemmin saadun mansikka eskimo-puikon kaveriksi :) Jos muuten olet koruihmisiä, niin suosittelen ehdottomasti pyörähtämään tuolla Herkkusuu korujen kaupassa - niin söpösiä, ihania ja ilahduttavia hyvän mielen koruja! Ja jos ei satu mieleistä värivaihtoehtoa löytymään, niin kannattaa ottaa yhteyttä Herkkusuu Maariaan, joka mielellään toteuttaa muitakin toiveita :)

Mutta niin, pitihän sitä synttäritytölle tehdä korttikin. Yritin kerrankin tehdä pikasen, pienen ja yksinkertaisen kortin, 14vuotias ei välttämättä sitä tahdo säilyttää tai raameihin pistää, mutta yritin kuitenkin tehdä semmoisen kortin, että sen voisi omaan huoneeseen näytillekin laittaa [ei sillä että siellä omassa huoneessa edes olisi milliäkään vapaata pintaa, mihin sen kortin sitten änkeisi ;) Teinit ]


Korttiin leimasin muffinssin Papermanian Cupcakes-setillä, "kuorrutteen" leimasin erikseen, leikkasin irti, ja kiinnitin muffinssin päälle kohotarrapaloin. Värittelin muffinsin osat ProMarkereilla, koristelin kuorrutteen erilaisilla puolihelmillä ja kimalleliimalla "Diamonds". Lisäksi vielä nurkkiin mustia puolihelmiä, vaaleanpunainen renssattu tausta, ja kaikki teipaten valmiille korttipohjalle.


Kortista tuli pienen lahjan pieni kortti, ihanalle kultamussukalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)