tiistai 6. maaliskuuta 2012

Vihreän kaipuu

Kukkuu. Onpas taas työnteko haitannut vapaa-aikaa :) Viimeksi huutelin kevään perään, ja nyt se on jo pikkuhiljaa kurottautunut sinne sekä tänne. Päivät ovat pidenneet roimasti ja linnut laulaa. Me like :)


Jotain kotijuttujakin olen puuhastellut kevään innoittamana. Tapetit meni vaihtoon, ja seuraavaksi laitan Big Shotin laulamaan kera lehti- ja perhosstanssien. Ontelokudetta ostin kaupasta 3,5kg "sillä silmällä" ja massapalloja on pari pussia, josko niistä lintuja tulisi. Myös kellonkoneisto viisareineen eksyi ostoskoppaan, kun keittiöön pitää värkätä uusi kello. Ideoita on siis paljon, vielä kun olisi aikaa ja malttia toteuttaa niitä :)

10 kommenttia:

 1. Samat ongelmat, että tahtoo työteko raskaastikin haitata vapaa-aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tunnustan tänään kysyneeni lääkäri ystävältäni matkalla lankakaupaan, että kuinkas pitkän saikun kirjottaisit, jos nyt tässä pihalla liukastun ja koipeni murran... Että kuinkas monta mattoa siinä saikussa kerkeisikään virkkaamaan ;)

   No ei sentään, se ois kyllä jo kurjaa. Eläkkeellä oleva tätini juurikin tokaisi, että hän ei saa enää koskaan kirjoittaa facebookiin "ihanaa, vapaapäivä, koko päivä aikaa tehdä kaikkea kivaa, ja huomenna vasta reippaana töihin!" joten iloitaan me siitä että aina on ne ihanat vapaapäivä, mitä odottaa :)

   Poista
 2. Jee, taas löytyi kiintoisa uusi blogi. Uusi lukija ilmoittautuu seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kun löysit Eena tiesi tänne kulmilla, tervetuloa matkaan! :)

   Poista
 3. Oon kuulolla ja silmällä koska alkaa blogis laulaan noita kaikkia mahtavan kuulosia suunnitelmia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas, täytyy siis jotain tilannetiedotteita muistaa laittaa aina välillä, ettet joudu ihan silmälleen ;) Juu, nyt on kyllä niin kova into, että kyllä tällä ainakin monta projektia saa alotettua! :D

   Poista
 4. :))) Oikeastihan isoin ongelma on se, että mekä saa kaikki inspiraatiot aina yöllä, aikaisintaan illalla, enkä kerkiä päivänvalolla kuvailemaan hienoja tuotoksia! Koeta nyt siinä sitten todistella, notta se ois kevätkin tulossa ja päivät ihanan valoisia... :)

  Joo, taas yritän ryhdistäytyä ;)

  VastaaPoista
 5. Mitäh!!

  Meinaatko kurpitsakellon korvata jollain? Pitää olla aika speciaalia sitten, se on kuitenkin kaikkialla reissannut kurpitsakello :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mut kun se kurpitsakello kuali. (Ja se teki sen jo viime syksynä.) Siitä rupesi kellotauluheittäytymään ylösalasin, koko ajan, ja vaikka vaihdoin patterit, niin koneisto jätätti. Melkosta säästökarit-matskua, kun koneistokin kesti vaan vaivaiset 15vuotta... Mutta edelleenkin katse harhailee oven päälle aikaa ihmettelemään, joten täytyy tehdä uusi.
   *ei auta, sano nauta*

   Poista
 6. Ihanan iloinen postaus. Niin ja kevätkin on täällä... Elämä tuntuu oikeasti kevyemmältä, kun alkaa valo lisääntyä ja talitintit laulella! Nähdään pian!

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)