torstai 22. maaliskuuta 2012

Yllä omenapuun


Tapettien lisäksi olkkarin puu piti saada pois talven keskeltä. Tähän asti olen vaihdellut puuhun erilaisia valoja, niin kukkia, jääpuikkoja, lehtiä, kaikkia. Mutta kesää kohti on niin valoisaa, ettei puun valoja oikein tule pidettyä päällä, ja sähköjohtenvirittely vie kuitenkin oman aikansa... Niinpä päätin tehdä tällä kertaa jotain muuta, ja taas sai Big Shot rullata; perhosten lisäksi leikkelin _vähän_ lehtiäkin...
Ja taas hykerryttää :) Näihin lehtiin käytin perinteistä Timpan lehti-stanssia, missä on kolme erilaista lehtimuotoa. Papereitakin oli kolmea erilaista, ja tämä sekalainen valikoima teki mielestäni puusta oikein eläväisen. Tarinaa kertova omenapuuni kasvaa taas suurempana.


8 kommenttia:

 1. Ai vähän lehtiä :D Toi puu on kyllä aina NIIN hieno! Erilaiset lehdet tekee siitä hauskan. Tohon on sitten vissiin niitä lintuja sitten seuraavaks tulossa? Koitin googlella ettiä nettikaupoistakin tirppoja mutta hyvin oli harvassa mitä löyty. Oisko yhestä paikasta löytyny ja sekin tais olla joku tukku.
  Lintuja odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, muutaman lehden tekasin :D Nyt ei ollut kuvaaja oikein vireessä, joten tällä kertaa voi rehellisesti sanoa että tuo on livenä vieläpä hienompi/hauskempi :)

   Itseasiassa niitä lintuja haaveilisin tuohon katosta roikkuvalle pähkinäpuunoksalle. Ois pitäny joulun jälkeen olla kaukaa viisas, ja käydä stockan joulukoristealessa, siellä kun on monesti kauniita paratiisilintuja jouluisin... Mutta etsinnät jatkuu! :)

   Poista
 2. Tää on niin makee!! Ihanan rehevä ja runsaslehtinen kesäpuu. Tykkään!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Ja tuo on siitäkin kiva, että siihen voi vaikka vielä vähän lisätäkkin lehtiä... Mulla oli meinaan neljättäkin vihreää paperia, mutta siinä oli liikaa vaaleansinisen sävyjä, ja ne lehdet näytti ihan hassuilta noiden muiden kanssa. Jotenka lintujen lisäksi vilkuilen vihreitäkin papereita "sillä silmällä" :))

   Poista
 3. Teikäläiselle pukkasi komea kevät ja vielä näin etuajassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mekä on joko eellä aikaansa, tai sitten niin julmetun monikulttuurinen persoona, että puunikin elää Etelä-Eurooppalaisessa ajassa ;)

   Poista
 4. Aivan mahtava!!!!

  Kilpailee suosikkipaikasta niiden piparkakkulintujen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö!!! :D Mähän sanoin kun soitin, notta komia on. Ja ne piparilinnut oli kyllä hianoja, vähän houkuttas paskarrella tohonkin lintuja, mutta mieleeni tulee ne meitin puukässässä tekemättä linnut :D))) Tuu siukku joskus mun kanssa puutalkoisiin!

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)