keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Umts umts kettutytön synttärikortti

Jotain sain viikonloppuna askarreltuakin aivojumituksesta huolimatta. IhaNainen työystäväni täyttää kohta ruhtinaalliset kakskytviisvee, ja pienellä porukalla halusimme antaa hänelle mukavan ja toiminnallisen lahjan. Tämän kortin väliin sujahtaa kiipeilykeskuksen lahjakortti :)

Kuva tarkentuu klikkaamalla kuvaa *klik*
Tein kortin kahteen kertaan. Tykkäsin kovasti tästä leimakuvasta ja sen värittelystä Rva Kepposen Promarkerseilla. Ensimmäisestä kortista minulla ei nyt olekaan näköjään kuvaa, mutta siinä kävi vaan jotenkin todella perinteisesti; en sommitellut korttia mitenkään, tein vaan, ja sitten en enää ollutkaan tyytyväinen korttiin. Hetken tuumailin eri vaihtoehtoja, irrotin tämän leimakuvan ensimmäisestä kortista ja tein kuvalle uuden taustan erilaisista turkooseista sekä ruskeista papereista.

Leimakuvan "lasit" on kiillotetty clossylla, kimalleliimaa on siellä täällä, koruissa, tukkajutuissa, paljun "vaahdossa" ja leimakuvan reunoissa. Tuon tekstitarran tein Leonidan ihanalla aidolla "vanhalla" dymolla. Ekakertalaisella homma meni valitettavasti vähän harjoitteluksi, ja tekstin viimeinen "A" ei nyt kyllä oikein näy, mutta sopiihan se nuinkin! :)

4 kommenttia:

 1. Et kai sä suunnittelemaan ryhdy? Munko sitten pitää ihan itsekseni aina roiskasta kortti kasaan?

  Kiva tuli joka tapauksessa, vaikka olikin väärä metodi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se jännittävää kokeilla välillä näinkin, ellei jopa hämmentävää... Itseni tuntien, kyllästyn varmaan tähänkin tyyliin ja keksin jonkin seuraavan :D
   (kai niitä on vielä seuraaviakin?)

   Poista
 2. Miten olisi allekirjoittaneen nysväystyyli? Sitäkin kannattaa kokeilla... :D

  Turkoosi ja ruskea ovat kyllä hyvät kaverit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ihmeen nysväystyyli, viimeksikin teikä teki kolme, siis KOLME (3) hirmuhienoa, erilaista, kaunista ja mietittyä korttia! Siitä oli nysväys kaukana :))

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)