tiistai 20. maaliskuuta 2012

Vivahdetta vihreälle

Aurinkoista aamua! Jotain olen saanut puuhasteltuakin, ja vihdoin vähän valoisempiakin kuvia :)
Mustavalkoiset tapetit sai jäädä, ja tilalle tuli vihreät.


Vihreä kuvio näytti kauempaa katsottuna jotenkin plätkyltä. Aiemmissa tapeteissa oli suuria, selkeitä kuvioita, joten nämä oli aivan erilaiset. Silmä vaati totuttelua, eikä tottunut siltikään, joten päätin kuvioida tapetit. Kevääksi ja kesäksi halusin perhosia, ja löysinkin Klemmarikellarista kivan perhosstanssin (mikä näemmä onkin heiltä jo loppuunmyyty..) No mutta, Big Shot-leikkuri laulamaan, sinitarraa kehiin ja tummat perhoset pääsivät kotiin, tai ainakin lentelemään näille tauluille;Minusta näistä tuli oikein hauskat :) Ei voi mitään, pakko taputtaa itseään olalle *tap tap* mutta kyllä nämä tapettitaulut ovat tyystin olleet hintansa väärtti, hirmuhyvä idea toteuttaa, ja kestänyt jo tosi monet tapetit! Tarkistin, niin "tapetointi"-tunnisteen perusteella nämä ovat jo kuudennet tapetit. Juu, kyllä näitä voi taas katsella monta tovia :)

10 kommenttia:

 1. Tap Tap Tap, täältäkin, mielettömän hyvän näköset!
  Big Shottikin vaikuttas aikasta kivalta laitteelta mutta taitaa juurikin olla se sellanen isompi investointi (jossen väärin muista) joka ei sattuneesta syystä taida olla just nyt järkevä :P

  Paistaaksiellä vai aurinko...no, täällä ei...ehkä myöhemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Täällä paistaa aurinko koko taivaantäydeltä, ja äsken kuului kun joutsenet lensivät ylitse. Aikasta mukavaa!

   Big Shot taitaa maksaa n.100eepoa, itse sain sen toissajouluna joulupukilta. Itse laite ei mielestäni ole kuitenkaan hirmukallis, se kun on oikeasti ihan kätevä peli, mutta eri stansseista saakin sitten aikaiseksi hetkessä hirmuisen summan, jos (kun) homma lähtee lapasesta. Stanssit, eli leikkausterät, maksavat 10-60eepoa, kuviosta ja kuvioiden määrästä riippuen. Nuo perhoset on kalleimmat stanssini, toki setissä oli monta erilaista perhosta (6+6) ja toisilla terillä pystyy tekemään kaunista kohokuviointia leikkaamisen lisäksi, mutta nuo taisi olla vähän alta 50eepoa, eli kalliit (muut stanssini ovat n. 10-25eepoa).

   Mutta eipä tommoisia perhosia oikein pysty leikkaamaan saksillakaan, ja noissa stansseissa sekä Big Shotissa on kyllä se ilo, että niillä voi leikata muitakin materiaalia kuin paperia; kangasta, huopaa, farkkua, muovia jne.

   Joten kyllä mä pidän tota leikkuria yhtenä parhaimpana askarteluvälinehankintanani, fiskarsin paperileikkurin ja niittipyssyn lisäksi :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Juu, ne on semmotteita hyvänmielen perhosia :)

   Poista
 3. Tuo nurkasta toinen iso perhonen on musta hienoin, näyttää aika oikealta perhoselta.

  Ehdottomasti kivemmat perhosten kanssa. Ja koska olen ollut puhelinyhteydessä tekopaikalle, kun näitä on kiinitelty, niin odotan lisäpostauksia :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kyllä en ihan pysynyt mukana, notta mikä noista 48.sta perhosesta, mutta sanon että juu! :) Lisäpoustauksia on toki tulossa, huomenna tai viimeistään ylihuomenna ;)

   Poista
 4. Ihanan keväistä! :) Perhoset ovat hyvä idea. Ostin Ikeasta perhosseinätarroja ja nyt niitä lentelee olkkarin seinillä. Just asiaa näin kevään tullen. Voi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini :)
   Mäkin katselin niitä Ikean tarraperhosia, ne oli jotenkin sympaattisia kun olivat oikeiden perhosten väreissä. Olen nähnyt jossain semmoisia mustia "moderneja" tarraperhosia, mutta ne oli ehkäpä liiankin pelkistettyjä; perhosten kuulukin olla vähän naivistisen söpöjä ;)

   Poista
 5. Tuli kyllä tosi hienot seinäpaneelit perhosten kanssa! Tosiaan elävöittivät tuota vihreätä.

  Nyt sitten vaan odotellaan, että ulkona alkaa vihreätä pukkaamaan, että tulis niitä perhosiakin lopulta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuntuu että tällä viikolla kevät on kulkenut vauhdilla etiäpäin! Yövuorojen takia olen nukkunut päivät, ja sitten herättyäni on oikein ollut ilo käydä kurkkimassa ikkunasta, että mitä se kevät onkaan taas saanut aikaan päivän aikana. Joten kyllä ne perhoset sieltä tulee, luultavasti äkempää kuin huomaammekaan :) Ihanaa, kesä tulee!

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)