sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Mini puutarhailua

Onpas ollut kaunis ja keväinen viikonloppu, melkein kuulee kuinka talvi väistyy :) Keittiöön paistoi kauniisti aurinko, ja sen valonsäteet antoivat energiaa vihreille herkuille koko päivän. Rucolat tykkää hyvää!


Vähän houkuttelisi kesäksi laittaa parvekkeelle oikein viljelmät, http://kotilonkolo.blogspot.com/2011/04/vihrea-seina.html mutta ei taida meikäläisen pimeällä parvekkeella kasvit pysyä hengissä (puutarhurissahan toki ei ole mitään vikaa vikaa vikaa ;)) No mutta, ainahan sitä voi jatkaa suunnittelua ja haaveilua!

4 kommenttia:

 1. Kovasti houkuttelis täälläki laitella kaikenlaista siementä itään, mutta viime kesäset yrttikokeilyut vähän kaivelee takaraivossa :P Mies halus laittaa chiliä ja sitä on laitettu ja ne on jopa noussu! :-O Taidan ostaa jotain valmiita taimia ja laitella niitä sitten :D Meidän parvekkeelle muuten porotta niin, että siellä kuolee kaikki viikossa...tai no puolessa kesässä kun on laiska kastelija..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi koko kesän kastelu on kyllä haasteellisinta tossa hommassa, siihen ainakin minun viherpeukaloni aina nuupahtaa :) Mutta jos keksisikin jotain niin mielekästä ja innostavaa, että jaksaisi innostua koko kesän... Toki se on vähän kiinni kesästäkin, jos aurinkoa riittää sopivasti, niin puutarhan hoito on paljon kivempaa.

   Ja yllätys, mäkin ajattelin kylläkin ihan valmiita taimia laittaa parvekkeelle ;) Tai no jos siemenistä meinaisi aloittaa, niin nyt jo pitäisi olla istutushommat aloiteltuna. Joten joo, ihan siitä mistä aita on matalin ja mikä eniten silmää miellyttää ajattelin mennä ;)

   Poista
 2. Kyllä tuo valo on merkillinen ilmiö. Meikäläinenkin, joka olen talvella ihan mörkö alan taas heräillä ja myös mulla olis kova tarve päästä multaa kuopsuttamaan. Ostin viimekesän lopulla parvekepuutarha nimisen kirjan ja sitä ajattelin totetuttaa tässä tänä kesänä :)
  Pitää tehdä sellaiset virtuaali markkinat loppukesästä sit ja ketsella, mitä kukin on viljelyksillään saanut aikaiseksi - vaikka sit siinä keittiön ikkunallla :D !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas muutes mielenkiintoisen kuuloinen kirja... Joo, tätä täytyy kehitellä jotenkin, kyllä parvekkeella saa kasvamaan muutakin hyödyllistä kuin amppelimansikkaa :)

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)