tiistai 22. maaliskuuta 2011

Uusia ajatuksia otetaan vastaan

Kymmenen päivää sitten aloittelin ihanan ja kauan odotetun parin viikon loman, jei! Suunnitelmia oli paljon, kotimaan matkailua, puuhastelua, sisustamista, kevät juttuja, ystäviä, sukua ja kaikkea kivaa. Voittekin varmaan arvata, että olen ollut kipeenä?

 Keuhkorakkuloita, otaksun.

Nyt viikko on mennyt sängynpohjalla, seuranani keuhkokuume, gefilus-mehu ja kaukosäädin. Aikasta huonoa on päiväohjelmien anti, vaikka kuinka sukkuloisi kanavalta toiselle. Mutta kun ei jaksa tehdä mitään, niin kovasti olen kuulkaas suunnitellut kaikkea, että mitäs sitten teen kun jaksan taas. No joo, tiskit ja lakanoitten vaihto voi kuullostaa aikasta tylsältä suunnitelmalta, mutta tässä vaiheessa ne on kyllä minun listani kärjessä. Ja kaalisalaatti, haluan sitä. Ja lihamureketta missä on fetajuustoa ja tomaattia, ehkäpä jopa semmoista kreikkalaistyyppistä ratkaisua. Niin juu, ja ikkunoiden pesua suunnittelen kanssa, mutta sen voin nyt jo tunnustaa olevan ihan vaan suunnittelua, oikeastihan en pese niitä ennen kuin siitepölytkin on poissa ilmasta. Sisustuksellisesti suunnitelmat ovat jääneet nyt vähän vähemmälle, koska täällä on aikasta kivan näköistä juurikin tänä vihreänä kautena, kuhan joku vaan jaksaisi imuroida.

Ette arvaa miten tylsää tämä on. Edes puhelimessa ei jaksa jutella yskän puuskien takia. Johan onkin kiva ja rentouttava loma :) Mutta hei, mitäs kivaa mä voisin nyt stten tässä suunnitella ja pohtia, kattella Areenasta, kirjoitella muistiin taikkapa lukea? Auttakee naista mäessä, tai siis ennemminkin sängyn pohjalla, uusia ajatuksia otetaan vastaan!

13 kommenttia:

  1. Au, tsemppiä sohvan pohjalle, keuhkotaudit on erityisen kurjia. =(
    Mulla herää erityisesti sairastellessa halu lukea fantasiakirjoja, niiden avulla pääsee hyvin kauas omalta sohvalta, toisaalta kaikista kaunokirjallisuuslajeista juuri fantasia suokkii parhaiten myös mielikuvitusta ja antaa hyviä ideoita käsityö/askartelujuttuihin... =)

    VastaaPoista
  2. Voi miten harmi lomasi kanssa. Parane pian!

    Tekemistä: Katso Master Chef Suomi ruutu.fistä tai Tappajan näköinen mies katsomo.fistä. Askartele paperiruusukkeita :)

    Tässä ehkä kehtaan tunnustaa, että joskus hömpän tarpeeseeni katson ruutu.fistä Hiirulaisesta Hottis. Stailaavat ja meikkaavat jonkun pulliaisen. Jakso kestää 20min.

    VastaaPoista
  3. Kurjaa, että olet onnistunut saamaan keuhkokuumeen. Sitä tuntuu olevan liikkeellä tänä talvena, meidän lähipiirissäkin sitä on ollut ainakin viidellä.
    Nyt vaan vuoteen viereen pino hyviä hömppäkirjoja ja dekkareita ja tv:n viereen paljon elokuvia, niin eiköhän niillä pääse eteenpäin.

    VastaaPoista
  4. Mulla muuten onkin tuossa hyllyssä lukemattomia dekkareita, taidanpa arpoa jonkin hyvän sieltä :) Fantasia kirjat kuulostaisi kanssa oikein hyvältä, mutta niitä ei kotoa löydy ja kirjastoon en oikein jaksa lähteä.

    Enkä kyllä jaksa lähteä Sinelliinkään ostamaan pylpyrä-leikkuria, joten ruusukkeet jäävät opeteltavaksi myöhempään ajankohtaan ;) Ja siis Tappajan näköisen miehen mä katson joka viikko telkusta, se on yllättävän hyvä! Ja kun kaikki kokkailu, sisustus sekä remppaohjelmat tulee katottua päivittäin, niin suosikiksi on melkeinpä noussut Annan keittiössä :)

    Juurikin muistin, että Anttilan alekorista mukaani löytyi viimeksi ihanan Brucen Sin City DVD, joten sekin valttikortti on vielä käyttämättä! :)

    VastaaPoista
  5. Oijoi, epistä olla lomalla sairaana!!!

    No, netissä surffaillen menee aikaa hyvin. Minä olen tänäänkin jo nelisen tuntia (töissä aika hiljasta...) lukenut esim Tarkan markan sivuja. Hyviä säästövinkkejä ja mielenkiintoisia juttuja. Tai kirjottele sähköpostia (tai etanapostia) kavereille, joille ei ole aikoihin ollut aikaa kirjoitella.

    Ja ennen kaikkea; parane pian!!

    VastaaPoista
  6. No onpa huonoa tuuria! Toivottavasti toivut toiseksi viikoksi ja saat puuhattua edes osan kaikesta haaveilemastasi!

    Niin, kipeänä ei varmaan jaksa korttejakaan väsätä, saati sitten koruja. Minä varmaan surffailisin netissä kaikenlaisilla saiteilla, joilla ei muuten ehtisi unelmoida, jos lukemiselta jaksaisin. Luettavat kannattaa olla sitten riittävän kevyitä, että jaksaa paneutua sairaanakin.

    Ei kyllä löydy minulta hyviä ideoita nyt. On itselläkin ajatus hukassa, kun olen ollut flunssassa lauantaista lähtien; tänään ekaa päivää töissä...

    Toipumisiin, murunen!

    VastaaPoista
  7. Olet kyllä Heli niiiiin oikeassa; tämä lomalla sairastaminen ON ihan epistä :p

    Ja vois kyllä kirjoitellakin s-postia ystäville, ja kysellä ihan vaan että mitäs kuuluupi? Facebook aikakautena se kysymys meinaa ihan unohtua :)

    Ja Leonida, ylihuomenna on vika lomapäivä, joten se meni sitten siinä. Tai no, sairaslomaa on kyllä aprilliin asti, joten josko sitä jotain jo jaksaisi tehdäkin ensi viikolla.

    Netti on kyllä yllättävän viihdyttävä, varsinkin erilaiset blogit, ja niiden kautta löytää taas tiensä uusiin blogeihin ja uusiin blogeihin ja uusiin blogeihin... Tullen taas tuttuihinkin blogeihin :) Ihan hauskaa puuhastelua.

    VastaaPoista
  8. Nythän voisit kylvää siemiä, niin kohta pääset kasvattelemaan taimia. Itse sairastessa, jos en jaksa lukea, niin yritän suoriutua videovuokraamoon ja kasa leffoja ja iso pussi irtokarkkeja.

    Toivottavasti voit jo paremmin. Jos ei hyllystä löydy lukemista, niin mä voin postittaa sulle jonkun kirjekuoreen mahtuvan dekkarin :) meillä niitä pyörii välillä riesaksi saakka.

    VastaaPoista
  9. No olipa huono tuuri. Pikasta paranemista!

    VastaaPoista
  10. Oi, mikä kurja tuuri sinulla onkaan ollut!
    Toivottavasti tauti alkaa helpottaa ja olosi paranee. Vaikka heikoksi tuommoinen tauti kyllä vie... olen itse sairastanut keuhkokuumeen kuumeettomana ja sekin vei kyllä huonoon kuntoon. Kauan sai toipua mokomasta taudista!
    Itse varmaan surffailisin netissä, lukisin dekkareita,katselisin elokuvia... eli ei ole minulla lisättävää noihin ehdotuksiin, joita sinulle on tullut.
    Toivon sinulle pikaista toipumista!

    VastaaPoista
  11. Hih, hauska idea tuo dekkariposti :)
    Totesin että jos tekee ihan vaan hissukseen, niin kyllä sitä kait sitten jaksaa, ja aina voi istahtaa, yskiä, ja levätä välissä. Niinpä sain eilen tiskattua, ja tänään tehtyä lihamureketta kreikkalaisessa hengessä :)

    On tää kyllä hassua, kun ihminen on hetkessä puhki. Toisaalta, yhtään en kyllä ihmettele, mitenkä keuhkokuume on monella huonokuntoiselle kohtalokas. Jotenkin sitä muistaa taas arvostaa tätä omaa koneistoaan ♥

    VastaaPoista
  12. Ja samalla kun surffailet, niin laita kaikki sivut talteen, jotka sopivat siihen violottiin teemaan ja sen juttuihin. Voit sitten postata ne mulle ja Jyskylän hirmulle. Onnistuiko mureke? Kuullostaa hyvältä, mutta oliko feta liian suolasta siihen?

    VastaaPoista
  13. No olihan se :p Tai ei feta ollut liian suolaista, mutta sen kanssa ei olisi pitänyt laittaa lisä suolaa murekkeeseen... Tadaa.

    VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)