perjantai 18. maaliskuuta 2011

Korut osana sisustusta

Löysin monen mutkan kautta tieni blogiin Pieniä iloja, missä Johanna etsii kuvia korujen säilytyksestä korumuotoilun opinnäytteeseen. Minusta kiva aihe, ja mielelläni autan kaikkia jotka tuskailevat opinnäytteen syövereissä. Niinpä otin päivitetyt kuvat makkarin korutauluista.Otappa sinäkin kuva koruistasi, siis miten niitä oikeasti säilytät, ja lähetä kuva/kuvat Johannalle.

10 kommenttia:

 1. Kauniit taulut!
  Itsekkin löysin tieni samaiseen blogiin ja ajattelin laittaa kuvat omasta korujen säilytyksestä, kunhan vaan jaksais kuvata... =)

  VastaaPoista
 2. Hauskat korutaulut sinulla ja muutenkin kiva blogi!

  VastaaPoista
 3. Laita ihmeessä Koo kuvat Johannalle ja blogiisi, niin pääsen kurkkimaan! :)

  Kiitos Absolutely white, kiva että löysit tiesi tänne.

  VastaaPoista
 4. Onpas kiva tapa säilytellä, mulla vaan roikkuu pukuhuoneessa ja vessan naulakosssa :(

  VastaaPoista
 5. Näppärä säilytystapa sinun koruillasi... minun koruni ovat tylsästi korurasiassa. Eikä niitä koruja edes ole kovin paljon...kaikki lahjaksi saatuja eli ei mitään itsetehtyä:)

  VastaaPoista
 6. Hihihihiiii,
  huomasitko, että laitoin sulle aamulla sähköpostia, että osallistuppa tällaiseen, kun sulla on ne korut niin hauskasti? Great minds think alike tai ainakin sitten kohtukaverit :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos Carola ja Ritva :)

  Idea näihin tauluihin lähti oikeastaan tarpeesta. Minulla on aikasta paljon koruja, Braziliasta saatuja, Mosambikista tuotuja, rihkama kaupoista ostettuja, itse tehtyjä ja ikuisia lahjoja. Minua harmitti säilyttää niitä laatikon pohjalla, missä ne kietoutuivat hykkyrämykkyräsolmuksi. Korut kärsivät, ja käytin vain muutamaa korua, niitä mitkä eivät olleet pahimmassa solmussa. Niinpä totesin että johonkinhan nuo täytyy ripustaa, että pysyvät poissa solmusta ja säilyvätkin paremmin. Niinpä keksin tehdä tuommoiset taulut :) Nyt on kiva, kun korut näkyvät heti ja helppo ottaa se minkä haluaakin. Ja onhan ne toki hauskasti aika näyttävä osa makkarin sisustustakin.

  Liisa; sä oot ihan hassu :) Luin sen sun sähköpostin, ja hykertelin että koskakohan hoksaat vilkaista tänne. Höntti.

  VastaaPoista
 8. No en taida ottaa...:D ettei kukaan saa traumoja. Noi sun taulut on kyllä ylihienot, tiedä vaikka joskus jotain tommosta.

  VastaaPoista
 9. WAU mikä blogi! Löysin tieni googlettelemalla tapetteja ja eksyin olohuoneeseesi! Ihania tapettitauluja. Harvoin tuntee olonsa kotoisaksi toisten blogissa, mutta sinun olkkarissa tunsin olevani kotona, niin samantyyppinen ajatusmaailma meillä nuitten tapettien suhteen. Itse olen vähän toisenlaisia tapettitauluja tehnyt myös kotiin parikin kappaletta! Jäin heti koukkuun ja lukijaksi, jotta pääsen vierailemaan luonasi useammin!

  Ihanaa maaliskuun jatkoa sinne suunnalle!

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 10. Voi kiitos Jaana, olipa kiva viesti! :) Olenkin saanut vaihdettua jo kevään tapetit, täytyykin laittaa niistä tänne kuvatuksia, kun tuli vähän tuommoinen paikka paikan päälle-ratkaisu ;)

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)