keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Löllöjä pöllöjä

Lisää kevään tuomia sisustusjuttuja. Tämän tyynyn tuunailin jo joulun välipäivinä, askarrellessani Kätsyjen kanssa. Minusta pöllöt ovat hienoja lintuja, ja nämä tyypit kosolti sympaattisia :)


Pöllöjen ruskeat osat töpöttelin kangasmaaleilla, Rva Kepposen sabluunalla. Linnut koristelin pienellä penselillä, millä myös maalasin oksan millä kaverit seisoo. Varsinaisia damdi dam dam tyyppejä! :)

12 kommenttia:

 1. Tuo puun oksa on muuten maalattu todella hienosti! En olisi uskonut, että kangasväreillä voi todella maalatakin, eikä "vain" painaa.

  Ja pikkupöllö on tosi liikkis!

  *ja nyt, hop, tieteellisen työn pariin tästä, hop hop*

  VastaaPoista
 2. Söpöläisiä :)

  Nyt mä tiedän mistä meille oli tullut ruskeasävyinen pieni tyynyliina. Se on jäänyt sulta. Epäjärjestelmällisyyden arkisankarina en tiedä, mihin sen laitoin :( mutta yritän kaivaa esille. Voit tehdä toisen kaveriksi.

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä kivalle, hyvälle ja söpölle :)

  VastaaPoista
 4. Meikäläisellä on idea. Siihen tosin tarvitaan vielä kangasvärejä, kivoja kankaita, painantaseula ja -lasta sekä vanua. Joo, tätä joutuu vielä kehittelemään :))

  Kepposka, se on muutes oranssi se pikku tyynyliina. Mutta nou hätä, kyllä se sitten joskus löytyy, ja pääsee sitten tuunauksen kohteeksi.

  VastaaPoista
 5. Olet kyllä todella taitava!!

  VastaaPoista
 6. Oi, kylläpä pöllötyynystä tuli todella liikkis! Painotyö sekä maalaus onnistuivat täydellisesti!

  Odotan muuten mielenkiinnolla, mitä saat aikaan noilla kaikilla tarvikkeilla sitten, kun ne saat hankittua...

  VastaaPoista
 7. Pöllöt ja huuhkaja kiittää; huhuuu :)

  Leonida, aikasta ihania kankaita löysin tänään kangaskaupan kevätpoistosta ja äitiliinin varastoista ;))))

  VastaaPoista
 8. Saako arvata? Hyvä!
  Meinaat painaa pöllönmallisen tyynyn, jolle tulee tilkkusulat ja muut. Ja jos arvasin, niin palkinnoks haluaisin sellaisen tilkkupallotyynyn, mikä veikalla oli, makkariin sopivan retrokankailla. Jeeeeeeeeeeeeeee!

  VastaaPoista
 9. Rakas sisareni, johan rupeaa taas oleen toivelistat piikissä :) Jahka saan tehtyä tuosta nuo kymmenen tsiljoonaa keskeneräistä projektia valmiiksi, niin lupaan harkita sitä palloa, vaikka nyt jo tiiän että hermo menee niiden tilkkujen kanssa. Varsinkin kun en lainkaan ymmärrä, että mitä ihmeen retroa on teitin heleässä valko-turkoosissa makkarissa???

  Jahka saan kellariin ne hyllyt, ja äitiliinin varastoista lisää paaaaljon kankaita, niin saat itse valita ne makkariin sopivat retrokankaat. Ihan vaan mielenkiinnosta haluan nähä notta mitä ne sitten on ;)

  VastaaPoista
 10. eikä kö Sun olisi pitänyt valita niistä kaikista tilkuista tonne sopivat. Tietty :p
  Ja onhan siellä lilaa ja sinistäkin.

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)