maanantai 9. marraskuuta 2009

Talvi puu


"Marraskuu, eilen torin laitaan kasvoi mandoliinipuu..." Ja kylläpäs onkin muuten ankea marraskuu kun katselee pihalle; loskaa, vettä ja räntää. Puut on melko alastomia, kauniin värikkäät lehdet on pudonnut ja jäljellä ei ole kuin kalskeat oksat ja jäätä. No niin kävi minunkin puulle. Kaunis syksy sai väistyä, ja nyt odotellaan upeaa talvea! (Mikä taitaa antaa odotuttaa itseään...)

[ja yleensä en pidä puussa valoja päällä, ihan vaan joskus. Alla olevat kuvat on otettu ilman salamaa, niissä puu näyttää aidoimmalta ja päällä olevat valotkin on oikean väriset.]





11 kommenttia:

  1. tosi makee valopuu! täläinen olis kiva saada itselleen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)
    Tuolta aijemmista teksteistä, kohdasta "valot" löytyy millaisessa asussa puuni oli keväällä ja syksyllä, kesäksi pitää keksiä vielä jotain hauskempaa... Ja jouluksi siitä tulee toki joulupuu :)

    VastaaPoista
  3. Ihana! Mullakin oli tuollainen visio puun nähdessäni (ja sitten ne naivit silkkipaperi-lumihiutaleet)..hih. Nää sun sivut antaa ihanaa energiaa työpäivään. Meillä on mieheni kanssa muutto uuteen omaan kotiin (pieni punainen tupa) ennen joulua...kuvia fb:ssa. Ja päässä kuhisee ideoita. Täällä sivuilla on niin hyvät energiat ja ihania idiksiä...Mukavaa joulun odotusta (olenko liian ajoissa....?)

    T:Sofia

    VastaaPoista
  4. Oi oi miten ihanaa! Tai no muuttaminen varsinaisesti ei kait ole koskaan mukavaa, vaan ennemminkin kaottista, mutta oma pieni punainen tupa kuulostaa hyvinkin valloittavalta!
    Ja et ole yhtään liian ajoissa mukavan joulun toivotuksin; minä ainakin kovasti odotan sitä ja pää täynnä ajatuksia suunnittelen kaikkea kivaa! Niistä sitten myöhemmin täälläkin :)
    Joten ihanaa odotusta sinullekin Sohvi!

    VastaaPoista
  5. Toi puu on kyllä niin hieno! Kun katsoo äkkiseltään kuvaa eikä erota puikkoja, näyttää kuin oksilla olisi lunta ja kuu valaisisi oksat. Romanttista...
    Onneksi (?) asumme vanhempieni autotallissa, joten ei tarvitse kaikkia tavaroita roudata niin kiireesti kuin se, että seuraava asukas odottaisi muuttopäivää. Tarkennettakoon , että autotalli on hyvin tuunattu, siellä on suihku, wc ja jopa tiskikone. Olemme mieheni Ossin
    kanssa asuneet ko.talousrakennuksessa vuoden, joten kyllä omakoti houkuttaa, jouluineen kaikkineen. Saan mun kaikki (tai edes murto-osan) mun ihanista tavaroista ja astioista esille...
    Terkuin
    Sohvi

    VastaaPoista
  6. Vau! Aivan ihana puu!!! Valoilla ja ilman =).

    VastaaPoista
  7. Kiitos Piitu :) Onhan se. On jotenkin levollista kun olkkarissa on puu, en tiedä miksi, mutta silti se on kotoisaa... Ehkäpä tämä vahvistaa sen epäilyn miksi kantaperheessä kaikillä on pitkät kädet; apinoiden sukua :)
    Ja Sohvi; hymyillyttää puolestasi. Onpas varmaan aikas ihanaa saada kaivettua kaikki rakkaat tavarat ja astiat esille, ja sisustella sekä laitella omaa punaista tupaa. Voi miten mukavata! :)

    VastaaPoista
  8. Aivan siis todella kaunis puu valoineen!!! Ihana idea :)

    VastaaPoista
  9. Wau mikä puu. Eksyin Carolan sivuilta sitä kurkkimaan. En olekaan tuollaista aiemmin nähnyt. Pitääkin käydä katsomassa sen muutkin asut.

    VastaaPoista
  10. Kiitos :)
    Juu, tuossa olkkarin seinässä se on nyt kasvanut ja viihdyttänyt keväästä asti, taisi olla muuten ystävänpäivän aikaan. Jouluksi olen jo katsellut siihen uusia ideoita :)

    VastaaPoista
  11. Mielettömän kaunis puu ja ihana idea. Tuo tosiaan rauhallista tunnelmaa huoneeseen! Ihana =)

    VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)