maanantai 23. marraskuuta 2009

Harmautta kesyttämään


 
Huhhu, olipas hirmuraskas viikko. Töissä oli todellakin kiirus, ja viikon ainoa vapaapäivä meni pyykkikorin ekosysteemin kesyttämiseen. Mälsää. Ja jotenkin kaiken vallannut harmaus ja ankeus imi kaikki mehut. Voikun voisi olla karhu ja vetäytyä talviunille... Mutta kun ei. Niinpä pitää tässä porskuttaa, nauttia hetkistä kuten kupillisesta kahvia, pienistä valon pilkahduksista ja siitä että edessä on vihdoin muutama vapaapäivä.

Jotain olen kerennyt sentään puuhastelemaankin. Askartelin kylppäriin köynnöksen, mitä pystyy jatkossa kasvattamaan, jos siltä tuntuu. Olenkin saattanut mainita että kylppärissäni on punaista... No joo, varsinaisesti kylppärissä on tuommoiset ihmeen väriset seinät, väittäisin notta sävy on persikka tms. karmiva. Ja siksi halusin tehdä seinälle köynnöksen; kaikki mikä peittää kaunistaa ;)
Köynnöksen leikkasin kahdesta erisävyisestä punaisesta kontaktimuovista. Lehdissä käytin kirkkaamman sävyistä muovia. Kukkaset on Koziolin, löytöjä viime kesältä, ja ne kiinnittyi näppärästi imukupeilla.


Pelkkä köynnösJa köynnös lehtineen sekä kukkineen.


Ja vieläpä vastakkaisen peilin kautta kuvattuna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)