lauantai 14. marraskuuta 2009

Messuttelua

Tulipahan pyörähdettyä Kädentaito Messuilla perjantaina. Ja siellä oli muutama muukin. Eipä ollut H1N1 karkottanut askarteluhullua kansaa mihinkään, vaan siellä rynni lauma erilaisia taitajia, osa pari viikkoisten vauvojen kanssa ja osa rollaattorin tukemana, kaikki muut sitten siltä väliltä. Hulvatonta menoa :) Itse en varsinaisesti hakenut mitään tiettyä, paitsi hauskoja ideoita. Minun muistiin hyppäsi useat erilaiset heijastin ideat (mahtavaa, heijastin on hyvä juttu!), upeat pikkulaukut ja erilaiset valaisimet. Saatan joutua väkertämään kaikkien jouluaskartelujen keskellä myös muutamat lamput, ans kattoo ny ;)

Olin mielestäni maltillinen messu-shoppaaja, muutaman toivotun lahjan lisäksi ostin joitain leimoja ja lankoja/naruja. Tässäpä kuvat muutamista löydöistäni.


Klemmarikellarin löytöjä, mistä sai ihan ilmaiseksi oikein mukavaa ja hyvää palveluakin :)


Taitopuoti Paperinauhan ihanat leimat. Hiirulaiset on ihan että oih!


Sinellin Tilda jutut ei oikein kolahda, mutta nuo syrämet oli ihastuttavia.Ja sitten vielä paperinarua hopealla, hopealankaa ja heijastinlankaa sekä -nauhaa.

Ja aina niin koominen "otanpa heijastimesta kuvan salamalla"-kuva...

2 kommenttia:

  1. Moikka,
    mulla mun facebook-kansiossa ''taidetta ilman aivoja'' on viimeviikonlopun tuotokset. tein oman havuttoman kranssin, johon kiedoin patteri-jouluvalot (ne on niiin kätevät) ja sain samalla jouluvalon kotiin, aikas tosi kiva... Tehty ystävän navetasta löytynestä paksusta ruosteisesta rautalangasta. Ajattelin samanlaiset patterivalot laittaa kuistin kukkalaatikoihin, joissa kanervaa. Ysätäväni laittoi palon-pelossa (olipa hauskan-kuulloinen sana)kuistin lyhtyihin nämä valot, oli tosi kivat, eikä tartte vetää piuhoja pitkin.

    Tämmöistä tällä kertaa!

    T:Sofia

    VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)