perjantai 8. elokuuta 2014

Pitkän pöydän äärellä

Olen tänä kesänä useammankin kerran ollut paikalla, kun siskoloisten grilli(t) on paahtanut herkkuja pitkän pöydän äärelle. Tämäkään kerta ei ollut poikkeus.



Kesäherkkujen uusi tuttavuus oli ystävämme tekemä kylmäsavuporo-mansikka-rucolla-raastettu chilisuklaa salaatti, missä makeus ja suolaisuus yhdistyi tosi kivasti.


Vakkari grillailujamme on erilaiset makkarat, kana, koskenlaskijalla täytetyt pekoniherkkusienet, haloumi ja sen kaverina suippopaprika, minkä makeus toimii tosi kivasti suolasen juuston kanssa. Tällä kertaa kokeilimme pekoniin kieputettuja vihreitä papuja, ja ne oli positiivinen yllätys, ehdottomasti voisi tehdä toistekin!


Jälkiruokana oli mascarponevaahtoa, mansikoita, mini vaahtokarkkeja ripauksella marianne-rouhetta, mikä toimi tosi kivasti jälkiruuassa, vaikka esim itse en oikein välitä mintun (hammastahnamaisesta) mausta.


Herkullista oli jälleen kerran olla siskoloisilla :) Kyllä tämä kesä vaan on mukavata aikaa.

6 kommenttia:

  1. aaaaaaah, ihanan näköistä! tuun kuokkimaan! nimimerkillä jääkaapissa vain valo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Paitsi että sä et voi tulla - sä olet julistanut blogissa kuntokuurin perään ja meitin syömingit on aina ihan järjettömiä mättömeisinkejä ;)))

      Poista
    2. eiks kunnon kuntokuuriin kuulu pienet repsahdukset? tai voi ne repsahdukset olla jotain ruoka-orgioitakin :D :D :D

      Poista
    3. Joo, "pieni repsahdus" kuulostaa jotensakkin paremmalta, kuin ruokaorgiat :D Sovitaan, että se on sitten se "pieni repsahdus" kun ens kerran nähään :D :D

      Poista
  2. Ei anna kyllä kuva oikeutta tuolle poro-mansikka-chilisuklaasalaatille, oli aivan hämmentävän hyvää ja hauskan tuntuista suussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä kyllä kanssasi, että tossa kuvassa se on kyllä jotenkin kummallisen mönjäsen näköistä, vaikka oikeasti se olikin sellaista suunmukaista, ja tosiaan, se koostumus oli kyllä tosi hyvä! Poro oli melko suolaista, mutta se sopi kyllä hirmuhyvin tuohon yhdistelmään.

      Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)