keskiviikko 20. elokuuta 2014

Smaragdia ja rubiineja


Aurinkoinen hellekesä muutti alkukesän kotini parvekkeen varsinaiseksi viidakoksi. En muista mikä tuo köynnös on, mutta se kasvaa silmissä, ja olen ristinytkin sen tappajaköynnökseksi ;) Iso amppelimansikka innostui vasta näin loppukesästä tekemään marjaa. Täällä on edelleenkin niin vihreän vehreää - smaragdin hehkua punaisilla rubiineilla, oih!
4 kommenttia:

 1. Hyvät kuvat! Mukavan vehreä tunnelma, tuo kangaskin näyttää todella viihdyttävältä tuolla sun terassilla. Mulle tuli ihan Muumilaakson viidakko-satu tästä mieleen. Timanttista kesän jatkoa, kesä tää vielä on, mä en halua päästää irti. anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! :) Muutes jännä juttu, kiinnitin tuon verhoa sivussa pitävän tangon ikkunankarmiin oikein kunnon koukuilla, kun alkukesän rautalankaviritelmät eivät enää pysyneet paikoillaan (ilmeisesti loppukesän kosteus teki kankaasta sen verran painavamman, tai jotain...), niin tuon verhon ilme muuttui tosi paljon - siitä tuli paljon kivempi ja jotenkin siistimpi. Hassua, pelkillä koukuilla sai noin paljon muutosta aikaan! Tosin rautalankaviritelmät on aina paikallaan, tilanne kuin tilanne :)

   Ja olen kanssasi samaa mieltä, kesä on vielä täällä - sukkia ei käytetä vasta kuin syyskuussa! )Tosin toissapäivänä annoin jo sen verran myönnytystä, että puin pitkät housut...)

   Poista
 2. Voi nautihan vehreästä tunnelmasta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini <3 nautin. Tämä on ollut sellainen nautinnollinen kesä, oikein hyvä kesä siis :) Olen käsittänyt, että sinunkin kesä on ollut sellainen - toivon ainakin niin!

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)