sunnuntai 17. elokuuta 2014

Kortti maailmalle


Tämä kortti matkasi Ranskaan pienelle uutukaiselle pojalle, ja hänen vanhemmilleen. Sisko lähetti vauvalle paketin, ja viimemetreillä toivoi pakettiin mukaan korttia, mihinkä kipaisin kotoa leimakuvan, paperit, korttipohjan, nipun värikyniä ja kimalleliiman. Olihan se varma, että unohdin ottaa yhden hyvän värikynäpaketin mukaan siskoloisille tätä tehdessäni, joten niillä mentiin, mitä oli :)

Limen vihreään 15x15cm korttipohjaan teippasin tummansinisellä kartongilla kehystetyt koristepaperit, taustalla oleva ympyräpaperi on 14x14 kokoa, oranssi tähtipaperi 12x10 ja vihreä neliö-ympyrä paperi on 3x14 soiro, minkä itseasiassa unohdin leikata vähän lyhyemmäksi, että tummansininen kehyspaperi olisi näkynyt sen ylä- ja alareunastakin, mutta oikeastaan siitä tuli hauska noinkin, koska ympyrät olivat hyvinkin samaa väriä, kuin korttipohja. Oranssi tähtipaperi taustoineen ja päälleteipattuine leimakuvineen on kohotettu taustasta 3D-tarrapaloilla.


Onnea elämäsi laineille Oskar! ♥

4 kommenttia:

 1. Harmittelinkin paketin lähdettyä, että unohtui ottaa kortista kuvat, onneksi muistit!
  Musta nuo värit sopivat tosi hyvin yhteen ja tuon vihreän soiron jatkumo on hauska lisä. Kyllä sulla on vain silmää tähän hommaan, kun niin nopeasti löysit ja päätit nuo palaset. Kiitos, taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Nyt ei tarvitse siukku erikseen kiitellä, ilo oli tehdä Oskarille ja hänen vanhemmilleen onnitteluja. Ja olipas hyvä idea tehdä tämä kortti teillä, olisin meinaan varmaan venkslannut tuohon noita papereita moneen kertaan, mutta nyt siitä tuollainen niistä kamppeista, mitä oli mukana - ja siitä tuli oikein hyvä! :) Tykkään itsekin kovasti tuosta vihreästä sekä sommittelusta, ja hyvä että tahdoit oranssia mukaan.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Kepposka! :) Olen tehnyt viimeaikoina niin paljon kortteja pikku tytöille, ja vähän isommillekin tytöille, että oli oikeastaan kiva tehdä kortti pitkästä aikaa pienelle pojalle perheineen. Itse vähän kyllä vastustan näitä "tyttöjen ja poikien värejä", ja pyrin tekemään kortit aina kunkin saajan mieltymysten mukaan, mutta huomaanpa tässä nyt, että kyllä sitä vaan tulee pienille tytöille tehtyä yleensä pinkkiä, lilaa ja vaaleanpunaista, ennemminkin kuin turkoosia, vihreää ja sinistä. Niin sitä vaan näemmä itsekin aivopeseytyy :p

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)