maanantai 11. elokuuta 2014

Lahja ja kortti rakkaalle rippilapselle ♥


Eilen juhlittiin toiseksi nuorimman pikkusiskoni ripiltä pääsemistä. Päivä oli kaunis, aurinkoinen, lämmin, iloinen, pirskahteleva ja hymyillyttävä, ihan niin kuin ihana pikkusiskoni A ♥


Tein juhlittavalle kortin ja lahjan. Korttiin leimasin upeapyrstöisen riikinkukon yhdistelemällä eri leimoja ja sinisen sekä violetin sävyjä, sekä embossaamalla kuvan kohopulverilla ja kuumailmapuhaltimella. Koristelin kuvaa erilaisilla kimalleliimoille, runsaasti :) Kokosin kortin kehystämällä leimakuvan violetilla ja mustalla helmiäiskartongilla, korttipohjan tein itse valkoisesta helmiäiskartongista, kokoon 16x9cm.

Lahjarasian kannen päällystin/koristelin samoilla helmiäiskartongeilla. Lahjarasiassa oli sisällä tekemäni korusetti, tai oikeastaan kaksikin :)


Ajatus lähti tuosta rannekorusta. Kokeilin tehdä itse kaksipuoleisia helmiä liimaamalla yhteen kaksi eri tavalla "maalattua" 10mm lasikapussia. Toisen mini kapussin maalasin hopeahileisellä, valkoisella ja mustahile kynsilakalla. Toisen taas turkoosi-pinkkihileisellä, mustahileellä ja violetilla lakalla. Annoin kapussien kuivua hyvin, laitoin väliin lenkkipäisen hopeisen korupiikin ja liimasin kapussit yhteen koruliimalla. Annoin taas kuivua seuraavaan päivään. Yhdistin itsetehdyistä helmistä ja kirkkaista säröhelmistä hopeisilla välilenkeillä rannekorun, mihinkä tuli sydänlukko ja toiseen päähän pala ketjua, pienellä swarovskin kristallilla.


Rannekorun kanssa voi käyttää joko mustavalkoista tai värikkäämpää violetti-turkoosi+pinkkiä korusettiä. Tein molempiin setteihin riipuksen, korvakorut ja sormukset, toiset pyöreinä ja toiset soikeina koruina. Kipaisin korukaupasta vielä ketjun riipuksille, mutta kesän juhlat oli mitä ilmeisemmin verottanut korukauppojen valikoimaan, kun käymistäni kolmesta liikkeestä ei mistään löytynyt 45cm pitkää oliivi-ketjua. Niinpä ostin tuon tavallisen 45cm pitkän hopeaketjun. Korurasian sain korukaupasta nätisti kysymällä, olisin kyllä maksanutkin siitä, mutta myyjä totesi sen olevan hävikkiä, ja niin sain tuon kauniin rasian lahjaa varten tuunattavaksi :)

 
Tuhannesti onnea A, ja iloa sekä hyviä muistoja vasta alkaneelle lukiotielle ♥

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! :) Saako sua nyt tituleerata Amerikan-tädiksi? ;)

      Poista
  2. Nuo korut ovat kyllä aivan mahtavat ja hauskasti aivan eri tyyliä keskenään, vaikka samanlaiset ovatkin, tykkään molemmista sarjoista. Mutta tuota korttia vasta ihastelinkin livenä. Upea tuo leima ja kimalle sopi korttiin hyvin. Ihmeteltiin sitä Eltsonin kanssa yhdessä pitkä tovi. On se upea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Josko kimaltelevien kynsilakkakorujen valokuvaaminen on silkka mahdottomuus (kamerassa oli 117 kuvaa, koneelle niistä taisi lopulta jäädä 4....), niin on kyllä hankalata kuvata tuollaisia kimaltelevia korttejakin - kuvissa se ei kyllä mitenkään pääse oikeuksiinsa. Mutta tuo riikinkukko tosiaan on leimattu useammalla eri leimalla, että siihen pyrstöön sai lisää volyymia. Ja oli kyllä harvinaisen vaikea leima käyttää :) Mutta munkin mielestä siitä tuli tosi hieno, jahka sitä vähän tuunaili noilla kimalleliimoilla. Vähän.

      Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)