torstai 5. kesäkuuta 2014

Mukavaa kyläilyä.

Jo toistamiseen tänä keväänä Rva Kepponen kävi viikonloppukylässä, askartelemassa, viihtymässä, pohtimassa, suunnittelemassa ja herkuttelemassa kanssani. Kepposka on blogiystäviäni, jotka olen tavannut sattuman kautta, kun jo 4vuotta sitten Vuoksi ja Luode-blogin Mirka kutsui rohkeasti eri bloggareita avoimella kutsulla luokseen kylään. Olipas ilo ja onni, että silloin aikanaan lähdin kesäretkelle pääkaupunkia kohti, ja olen saanut tutustua näihin hienoihin naisiin, Rva Kepposeen, Leonidaan, Annaan, Mirkaan sekä Salviaseppeleeseen. Toivottavasti näkisimme tänä kesänä koko porukalla! :)

Mutta niin, siihen viikonloppuun. Kepposka toi tullessaan peiton ja tyynyn lisäksi askarteluvermeet sekä Japanin tuliaisia, ihan mahtavaa!


Minä aloitin "askartelut" Britakakusta tällä ohjeella, ja Kepposka iski askartelukoneiston tulille, jutustellen seuranani keittiön pöydän ääressä. Olisin halunnut kakun väliin raparperihilloketta kermavaahtoon käänneltynä, mutta luotto raparperipuskani omistaja ei ihan ollut kyläily tuulella, niin mansikat ja mustikat kävivät hyvin. Pitääpä pyrkiä hankkimaan lisää raparperikyläily kohteita ;)

Itse en oikein saanut askartelukoneistoa liikkeelle, kunnes totesin tarvitsevani pari synttärikorttia sekä yhden rippikortin, ja aloin sitten niitä tekemään ja suunnittelemaan. Askartelujen välissä syötiin smetanalohta, varhaisperunoita sekä kesäsalaattia, ja kylläpä maistuikin paahdetut pinjansiemet hyvältä salaatissa pitkästä aikaa. Niin, ja syötiin me sitä Britakakkuakin :)



Askartelimme pitkälle yöhön, Kepposka vielä pidemmälle kuin minä, mutta välissä sentään malttoi ottaa kauneusunet. Aamulla heräsin brunssin laittoon ja lopulta kilistelin sekä kolistelin Kepposkankin hereille kanssani herkuttelemaan uuteen päivään.


Ja sitten taas askarreltiin ja puuhasteltiin, lähes iltaan asti, kunnes Kepposkan piti palautua kotiin. Ja saatiin me siis jotakin aikaseksi viikonlopun aikana, tai siis varsinkin Kepposka sai.


En nyt vielä vilauta sen enempää tekemiäni kortteja, kun ne eivät ole vielä löytäneet tietään onniteltaville, mutta tuosta kuvasta voi vähän kurkkasta :) Kepposka kertoo tekemistään "kukkapuskista", korteista ja rannekoruista sekä Britakakun päätöksestä omassa blogissaan täällä. Samasta kirjoituksesta voi myös lukea upeista maisemista, mitä täällä meillä maalla sijaitsee :) Jos voittaisin liki 6miljuunaa eurojackpottimaisesti, niin ostaisin itselleni tuon Sääksmäen Siltojen kahvilan, ja perustaisin sinne hyvinvointimatkailuyrityksen. Siksipä olenkin vähän pahoillani nyt teidän kaikkien tätä lukevien puolesta, että en ole vielä voittanut kyseisiä summia, tosin en ole vähään aikaan muistanut tehdä lottoakaan ;)

Mutta olipas vaan kiva viikonloppu! Toivottavasti taas askartelemme pian uudestaan, isommalla porukallakin. Tässä juurikin join päiväkahvit, fiilistelin mukavaa viikonloppua ja herkuttelin noita saamiani Japanin tuliaisia - voiko hei olla söpösempiä keksejä, iiiiik! :)

 
 
Kiitos Kepposka mainiosta ja inspiroivasta seurasta - suunnitelmat jatkuu!

8 kommenttia:

  1. Eihän noita keksejä raaski syödä, on niin söpöjä!!!
    Tein muuten eilen työkavereille mansikka-raparperipavlovaa, oli tosi herkkua! Tosin mun hilloke oli aika löysä mutta ei se makuun vaikuttanu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin Sanna mietin hetken, että ei noita kyllä raaski syödä - mutta se hetki meni kyllä tosi ripeästi ohitse ;) Ja mansikka-raparperipavlova kuulostaa ihan mahtavalta! Mä olen todella ihastunut raparperiin, sain viimeviikolla ystävän synttärikahveilla raparpericharlottaa sekä täytekakkua, missä oli välissä niin raparperihilloketta, kuin mansikkaa, ja päällä ihastuttava mokkakreemi... Raparperi sopi kyllä molempiin ihan älyttömän hyvin!! Varsinkin se charlotta, missä raparperia oli niin kääretortun täytteenä, kuin kermatäytteenä sisällä, oioioioioi.... Kyllä, tuo tekän pavlova kuulostaa ihan mahtavalta! :)

      Poista
    2. Pitäs kyllä enempi hyödyntää! Mulla iso puska tuolla pihassa ja tooosi vähän tulee raparperijuttuja tehtyä. Täytyy muuttaa suunta :)

      Poista
    3. Ja mä kun tässä tuskailin, että mistä löytäisi uuden raparperikyläpaikan ;) Mutta sitähän voi pakastaa, palottelee vaan valmiiksi pakastepusseihin, ja käyttää sitten pitkin vuotta - raparperi ja mansikka on kyllä todella oivallinen parivaljakko, ja sopii se kyllä ihanasti vaniljankin kanssa ihan mihin vaan, niin kakkuihin, jäädykeisiin, kiisseliin, kääretortun väliin, hillona puuroon jne jne. Se on kyllä ihan mahtavaa! :D
      (Mekä alko nyt ihan tyystin fiilistellä ;))

      Poista
  2. Kiitos ihanasta viikonlopusta ja suussa sulavasta Britakakusta. Nyt haaveilen jo uudesta Britakakusta mansikkaraparperihillokkeella ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi! :)
      Tuossa ylempänä kehumani Charlottakin oli kyllä ihan mahtavaa raparperilla ;) Ja siis olen kyllä monesti tehnyt Britakakkua raparperihillokkeella, Härmälässä kesä on aloitettu sillä jo useampana vuonna, ja ne kyllä sopii tosi hyvin yhteen. Ehkä teet jo viikonlopuksi ;))

      Poista
  3. Olipa teillä ihana päivä ja mahtavia herkkuja! Saa nähdä, milloin pääsen osallistumaan moiseen minäkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, meillä oli kyllä mukava viikonloppu :) Ja musta on ihan tullut Britakakkuriippuvainen - oon tuon viikonlopun jälkeen tainut tehdä jo kolme muutakin Britakakkua ;)))

      Voi kun pääsisit pian, alkaa olla jo ikävä! Tosin, ihanaa kun sulla on nyt kiiruista <3

      Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)