tiistai 10. kesäkuuta 2014

Kepeetä kotipuuhastelua

Ostin uudet pimennysverhot Ingvarin kaupasta, ja suosittelen kyllä näitä isosti kaikille! Unen laatu on parempaa pimeässä nukkuessa, ja kun nyt on saatu jokunen hellepäiväkin näille leveysasteille, niin pimennysverhot pitävät auringonpaahteen kivasti kodin ulkopuolella. Hain ystävältä kunnon kiviporakoneen lainaan, tein vähän alkuvalmisteluja, ja kiinnitin rullaverhot seinään.


Oikein huvitti noita väsätessä, kun muistin ystävämiehen kysyneen, että tarvitsetko muutes apua siihen, ja huikaten vastasin että nää, ei tartte, helpostihan mä nyt semmotteet rullaverhot seinään laitan... Ihan vaan kepeesti haasteellista oli pitää 160cm.stä rullaverhoa katonrajassa paikallaan, että sai lyijykynällä piirrettyä molempien päiden kiinnikkeiden kohdat _oikeille_ paikoilleen. Homma meinasi mennä tyystin villiksi makkarin 200cm.sen verhon kanssa :D Mutta sainpahan laitettua, ja maalarinteipistä oli iso apu, niin kuin tuosta kuvastakin näkyy ;) Ny o hyvä!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niinpä :D :D Tosin Mac ei ois kyllä käyttänyt maalarinteippiä, vaan jotain roheempaa ;)

   Poista
 2. Apua! :D Sä oot niin nokkela! Arvostan kovasti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun meinasi kädet loppua kesken, ja millään en malttanut soitella apukäsiä :D

   Poista
 3. Huippua, että sä osaat tehdä tollaista! Todellakin rispektii sinne sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Leonida! :) Mä kun olen tällainen reissulaisen tytär ja omien teiden kulkia, niin mun on pakko ollut opetella kaikenlaisia "äijähommia", jo tosi nuoresta pitäen. Itse pidän sitä kyllä oikeasti tosi hyvänä asiana, ja olen mielissäni, kun osaan vähän kaikkea ;)

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)