sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Neiti kesäheinä 9v


Veljentyttö täyttää 9vuotta, ja tein hänelle onnittelukortin. Olen tehnyt hänelle aiemmin mm tämän ja tämän kortin. Tuo hauska hiiri-leima on Tina Wenke-leimoja, ja värittelin kuvan Promarkereilla sekä puuväreillä. Lisäksi raidallista kartonkia, pinkkiä kartonkia kehystämään kortin eri osia, laventelin sävyinen korttipohja 15x15cm, ja paaaljon kimalleliimaa :) Lopuksi vielä yhdeksän "timangia" koristamaan korttia. Valmis.


Kortin kanssa annoin korukirjan, ja Minna Parikan pienen sydänlaukun. Korttiin vielä kirjoitin lupauksen tehdä yhdessä koruja, ja tyttö jo innoissaan selailikin kirjan kuvia, ja mietti että minkälaisista koruista hän tykkäisi :) Joten pitää pian järjestää koruilupäivä.


Käly jälleen hemmotteli meitä ihanilla tarjottavilla, takarivistä, myötäpäivään kiertäen pöydästä löytyi parmesaanikökköjä, pekoni-sipulipiirakkaa, rapumössöpaahtoleipäsiä ja parsa-piparjuuripaahtoleipäsiä, mahtavaa kalavoileipäkakkua, mansikkakermakakkua, popcornkakkua ja valkosuklaa-raparperimoussekakkua, dominopohjalla - se oli ehkäpä kaikkein suosikein, tosin niin oli nuo kaikki ihanat suolasetkin herkkuani, varsinkin voileipäkakku ;) Olipas mukava juhlia kera lähimpien, taas ♥

5 kommenttia:

 1. Kaunis kortti ja herkullisen näköiset tarjoilut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja mä olin juurikin luettelemassa sulle, että mitä kaikkea kantsii ehottomasti kokeilla, kunnes muistin - älä kokeilekaan, vielä, paitsi sitten halloween bileisiin tota popparikakkua ;)

   Poista
 2. Tuosta kortista tuli kyllä tosi kiva! Tuo raitapohja jotenkin raikastui ja kirkastui noista yksivärisistä seuralaisista, yksi mun suosikeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo raitapohjainen kartonki on muutes ollut mulla kauan, se on yhdestä paperikosta, minkä hankin jo liki 6vuotta sitten :) Olen meinaan monesti hipelöinyt tuota paperia aiempiinkin toteutuksiin, mutta sen murretut, persikkaan taittavat värit on ollut jotenkin tosi vaikea yhdistää mihinkään. Tähän jätskikorttiin se vihdoin sopi, mutta tarvitsi tosiaan kaverikseen tuota fuksiaa.

   Poista
 3. , Pinskun puuhastelut blogi on poistettu ja tilalle alan kirjoittaa pian puuhastelut blogia tervetuloa tutustumaan uuteen blogiin http://pianpuuhastelut.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)