maanantai 21. heinäkuuta 2014

Hetkessä


Olen kasvanut positiiviseksi ihmiseksi. Tämä voi nyt sukulaisille tulla täysin yllätyksenä, mutta kyllä, näin on elämässäni päässyt käymään :) Ei se elämä toki aina ole niin ihanaa, kukkaniittyjä, päiväkahveja tai auringonsäteitä, mutta tietoisesti pyrin katsomaan asioita kepeämmin, ja etsimään niitä hyviä hetkiä, sekä parempiakin pilkahduksia niistä kipeimmistäkin kohdista. En aina ole yhtä hymyä, en todellakaan, mutta olen oppinut, että elämässä tulee aina niitä parempiakin päiviä, ja niitä hetkiä tulee vaalia.

Tänne blogiin olen viimeaikoina kirjoittanut enimmäkseen hymyillyttäviä puuhasteluja, askarteluja, sisustamisia ja herkkuja. Mutta tähän kesään on mahtunut paljon muutakin. Hyvää lomailua, retkiä, hetkiä, ystäviä, paikkoja, lapsia, aikuisia, hymyillytyksiä, kokemuksia, kaikkea. Kun blogiystäväni Rva Kepponen ehdotti, että alkaisimme molemmat kirjoittaa näitä hetkiä blogeihimme, muistutukseksi itsellemme arjen hyvistä hetkistä, ja saadaksemme teiltä muita lisää ajatuksia ja ideoita hetkiimme, niin päätin lähteä mukaan.

Tästä eteenpäin löydät näitä hymyillyttäviä näkemyksiä, kokemuksia ja seikkailuja tunnisteen Hetkessä alta. Rva Kepponen kirjoittaa blogissaan Pikku Kepponen omista hetkistä samalla tunnisteella.

8 kommenttia:

 1. Hei! Tulin blogiisi Pikku Kepponen - blogin kautta. Tämä Hetkessä idea on niin loistava, että haluan lukea myös sinun Hetkesi. Ilmoittaudun samalla blogisi uudeksi lukijaksi.

  Mukavia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Taikasaappaiden Heli, ja tervetuloa mukaan matkaan! :)

   Poista
 2. Ei tälle sukulaiselle ainakaan tullut uutisena, olen huomannut tämän muutoksen ja hehkun sinussa jo viimeisen vuoden aikana tai koskas se etelän loma olikaan? Tai ei ehkä niinkään muutos, vaan eri näkökulmasta ajattelu. Tai ei se näkökulmakaan niin suuresti eri ole, sama vanha sinä itsesi siis olet edelleen, mutta olet selvästi päättänyt ajatella ilon kautta ja tarttua hetkiin ja sen huomaa ja sen näkee, oikein hehkut :) Hyviä päätöksiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitko kuvitella, että siitä lomasta tulee jo viiden vkon päästä 2vuotta. Hassua, aika menee ihan kamalaa kyytiä :) Ja tulen kyllä jatkamaan valitsemallani linjalla, hyvä siis niin <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. *läväyttää tähän semmoitteen kaikki tietävän peukutuksen* juu nou :)

   Poista
 4. Onpas tosi hyvä idea nuo Hetkessä-kirjaamiset! Tänne ne jäävät talteen, jos meinaa oma muisti unohtaa, joten niihin muistoihin on kiva palata tätä kautta. Ja tekee hyvää tietoisesti pistää mieleen niitä arjen hyviä hetkiä.

  Minäkin olen välillä käyttänyt blogiani varamuistina, kun välillä on ollut niin haipakkaa, ettei muisti pysy perässä. Toinen juttu, mitä olen aikonut aikomastani, on kiitollisuuslista. Mutta en ole vielä sen formaattia päättänyt, joten lista on muhinut lähinnä mielessä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leonida, vähän tämä ajatus vaati kypsyttelyä, mutta toisaalta, kun muutenkin tänne blogiini tulee kirjattua vain sellaisia mukavia ja ilahduttavia asioita, niin kyllähän näitä Hetkessä olevia hengähdyksiä löytyy hyvinkin tänne asti :) Pitää sitten ne kotiin, askarteluun, koruiluihin, kortteihin ja sisustukseen liittyvät jutut erillään.

   Olen kanssa jo pari vuotta miettinyt joka ilta nukkumaan mennessä asioita, mistä olen siinä hetkessä kiitollinen. Mutta ne on niin henkilökohtaisia juttuja, että en halua kirjoittaa niitä mihinkään ylös - en edes itselleni, vaikka hirmuhuonosta muistista kärsinkin :) Mutta ei tarvitse edes ihan suuria pinnistellä, kun muistaa niiden olemassa olon, menneen ja olevan - rohkeita he, jotka omansa ääneen kirjoittavat :)

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)