perjantai 13. kesäkuuta 2014

Vinkkaavia bling bling kiitoksia


Tein tämän kortin jo aiemmin keväällä, tarkoituksena postittaa se ystävälleni kiitokseksi alkuvuoden kivoista juhlista, ja vinkiksi alkavan kesän paljuilukaudesta. Noh, korttihan jäi sitten postittamatta, mutta kun nyt sain sopivasti kutsun heille sisustamaan huussia ja paljuilemaan, niin saan vihdoin toimitettua tämän kortin perille! :)

Tykkään kovasti tuosta leimakuvasta, ja olen käyttänyt sitä aijemmin tässä synttärikortissa. Mutta siitäpä meinasi tulla tenkkapoo - en meinannut osata sommitella tätä leimakuvaa mitenkään uudesti, kun tuo aijempi kortti muistui koko ajan mieleeni. Yksinkertaisesta asiasta meinasi tulla monimutkaista :D

Kokosin kortin aquan siniselle 15x15cm korttipohjalle. Taustalle laitoin tuota iloisen raidallista paperia, tähdellistä paperia ja keltaista, hennonraidallista paperia, kehystäen nuo värikkäät paperit yksivärisillä kartongeilla. Papereiden erottumiseksi värjäsin niiden reunat ruskealla musteella, mikä sopi paremmin tuohon paljunkin sävyyn. Leimakuvan leikkasin tarkkaan ääriviivoja pitkin irti paperista, pilvi maskilla ja sinisillä musteilla tein taustan, ja teippasin irtileikatun kuvan taustan päälle. Koristelin kuvaa erilaisilla kimalleliimoilla - kylpytynnyrin vaahto kimaltelee, ja puumien uimapuvut saivat kimallusta osakseen, koska hei, kyllähän nyt ton ikäisillä pirkoilla _pitää_ olla bling blingiä! Drinksulasit ja silmälasit korostin vielä Glossylla, ja lopuksi laitoin kristallihelmiä "kuplivaksi" koristukseksi. Valmis.

2 kommenttia:

 1. Kaunis kortti ja nuo kuplat ovat se piste iin päällä.
  Lisäksi täytyy tunnustaa, että tunnen jonkinmoista riemua siitä, että jollakin muullakin postitus voi olla se vaiken askel ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Munkin mielestä nuo kuplat on kiva lisä, ja kimalleliimalla ei vaan voi koskaan leikkiä liikaa. Ja siis postittaminen on kyllä ihan todellinen mekän kompastuskivi :D Se on hyvin mahdollista, että tulet huomaamaan tämän mahdollisen arpajaisvoiton kanssa - teitä osallistujia kun on jo ihan ruhtinaalliset kaksi! :D))

   Poista

Kiitos ruusuista, risuista ja männynkävyistä; kiva kun Sinä kävit kommentoimassa :)